Kasımpaşa Başkan Vekili: Ryan Donk'u Galatasaray'a Verdik - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Başkan Vekili: Ryan Donk'u Galatasaray'a Verdik

Kasımpaşa Başkan Vekili Öksüz, "Henüz imza atılmadığı için resmi bir şey söyleyemiyorum ancak biz Donk'u G.Saray'a verdik." dedi.

26.12.2015 21:34  Güncelleme: 21:50

Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Trabzonspor maçı çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Ryan Donk için Galatasaray ile anlaşmanın tamamlandığını söyledi.

Öksüz, Donk'un imzasının beklendiğini söylerken; "Henüz imza noktası gerçekleşmediği için resmi bir şey söyleyemiyorum. Biz Donk'u verdik. Donk'un dışında bir başka oyuncumuz için ise, onlara dükkan kapalı diyorum, hiç boşuna gelmesinler" ifadelerini kullandı.

"EREN TAKIMDA KALACAK"

Rıza Çalımbay ise, TRT Spor'daki Stadyum programında, "Eren'in daha mukavelesi var. Galatasaray'a transferi gibi bir şey düşünülemez" diyerek kapıyı kapattı.

Bir forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın Eren Derdiyok için para+takas formülü ile bir teklif hazırladığı konuşuluyordu.

Kasımpaşa Başkan Vekili: Ryan Donk\'u Galatasaray\'a Verdik

Son Dakika Spor Kasımpaşa Başkan Vekili: Ryan Donk'u Galatasaray'a Verdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Son nokta: Umarim donk cozer bu isi ya su rodriguez i oynatmayin hiz yok calim atamaz cok top kaptirir kesici degil pres yok anadolu takimlarinda bile oynayamaz 3 3 Yanıtla
  • yahya: donk hani şu topu eline alan mi :-) 0 1 Yanıtla

Advertisement