Kayseri Voleybol Kulübü Türkiye Yarı Finalleri'nde adını finale yazdırdı - Son Dakika
Spor

Kayseri Voleybol Kulübü Türkiye Yarı Finalleri'nde adını finale yazdırdı

Kayseri Voleybol Kulübü Türkiye Yarı Finalleri\'nde adını finale yazdırdı

Kayseri Voleybol Kulübü, Türkiye Midi Kızlar Voleybol Türkiye Yarı Finalleri'nde rakiplerine set vermeden adını Türkiye finaline yazdırmayı başardı. Kayseri ekibi, Kırşehirkaman, NevşehirBelediyespor ve Niğde Sevspor'u 3-0'lık skorlar ile geçerek Türkiye finallerine yükseldi.

13.05.2024 10:48  Güncelleme: 10:50

Türkiye Midi Kızlar Voleybol Türkiye Yarı Finalleri'nde mücadele eden Kayseri Voleybol Kulübü, rakiplerine set vermeden adını Türkiye finaline yazdırmayı başardı.

Türkiye Midi Kızlar Voleybol Türkiye Yarı Finalleri Nevşehir Damat İbrahimpaşa Spor Salonu'nda oynandı. Kayseri'yi temsilen müsabakalara katılan Kayseri Voleybol Kulübü, rakiplerini set vermeden geride bıraktı. Kayseri ekibi, Kırşehirkaman, NevşehirBelediyespor ve Niğde Sevspor'u 3-0'lık skorlar ile geçerek adını Türkiye finallerine yazdırdı. Kayseri Voleybol Kulübü Antrenörü Seher Şahin, iyi bir performans çizen oyuncularının Türkiye Finalleri'nde de iddialı olduğunu kaydetti.

Öte yandan, yarı finallerdeki son maçı Anneler Günü'ne denk gelen Kayseri Voleybol Kulübü oyuncuları, Antrenör Seher Şahin'in bu önemli gününü maç öncesi parke üzerinde kutladı. Sporcular salon ses sisteminden günün önemine dair bir şarkı yayınlatırken, antrenörlerine çiçek vererek Anneler Günü'nü kutladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Voleybol Kulübü Türkiye Yarı Finalleri'nde adını finale yazdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement