Kerimoğlu: 'Sahamızda Kazanarak Daha Rahat Bir Nefes Almak İstiyoruz' - Son Dakika
Spor

Kerimoğlu: 'Sahamızda Kazanarak Daha Rahat Bir Nefes Almak İstiyoruz'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şanlıurfaspor takımının antrenmanından detaylar Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu'nun açıklaması Futbolculara tatlı ikramı Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu: "Sahamızda kazanarak daha rahat bir nefes almak istiyoruz" PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, 12 Mart Cumartesi günü 1461 Trabzon maçını kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

09.03.2016 21:46

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şanlıurfaspor takımının antrenmanından detaylar

Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu'nun açıklaması

Futbolculara tatlı ikramı Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu:

"Sahamızda kazanarak daha rahat bir nefes almak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, 12 Mart Cumartesi günü 1461 Trabzon maçını kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Kerimoğlu, GAP Vadisi Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncularının geçen hafta deplasmanda kazanılan Denizlispor maçının moraliyle Karadeniz temsilcisiyle oynayacakları karşılaşmaya hazırlandığını belirtti.

1461 Trabzon maçını kazanmaları gerektiğini belirten Kerimoğlu, "Bu hafta oynayacağımız 1461 Trabzon maçının da geçen hafta oynadığımız maçtan bir farkı yok. Deplasmanda oynadığımız aynı düşünce ve mantıkla sahamızda da oynayacağız. Sahamızda kazanarak daha rahat bir nefes almak istiyoruz" diye konuştu.

Futbolcuların kalitesini sahaya yansıttığını kaydeden Kerimoğlu, 1461 Trabzon'la GAP Arena'da oynayacakları maça taraftarları davet etti.

Öte yandan antrenmanı takip etmeye gelen gazeteciler, futbolcular ve teknik heyete baklava ikramında bulundu.

Kerimoğlu: \'Sahamızda Kazanarak Daha Rahat Bir Nefes Almak İstiyoruz\'
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kerimoğlu: 'Sahamızda Kazanarak Daha Rahat Bir Nefes Almak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement