Konyaaltı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Yeni Sezona Hazır - Son Dakika
Spor

Konyaaltı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Yeni Sezona Hazır

Konyaaltı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Yeni Sezona Hazır

Konyaaltı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı, Antalya'ya döndükten sonra çıktığı iki hazırlık karşılaşmasında da yenilgi yüzü görmedi ve 5'te 5 yaparak yeni sezon öncesi büyük bir başarı elde etti. Başantrenör Birol Ünsal, takımın lige hazır olduğunu belirtirken, kaleci Sevilay İmamoğlu Öcal ise takımın iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve 5'te 5 yapmanın güzel bir etap olduğunu söyledi.

22.08.2023 16:00

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı "Mavi Kelebekler", Antalya'ya namağlup döndüğü Kastamonu'daki turnuvanın ardından çıktığı iki hazırlık karşılaşmasını da kazandı. Mavi Kelebekler hazırlık maçlarında 5'te 5 yapmış oldu.

Hentbolda Türkiye'ye ilk Avrupa Kupası'nı kazandıran Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Antalya Döşemealtı Kapalı Spor Salonu'nda Süper Lig ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı. 20 ve 21 Ağustos'ta oynanan iki hazırlık karşılaşmasında da rakibini mağlup eden Mavi Kelebekler böylelikle hazırlık karşılaşmalarında yenilgi yüzü görmemiş oldu.

Burdur ve Kastamonu'da çok verimli geçen iki kamp döneminin ardından Antalya'ya döndüklerini ve artık lige hazır olduklarını belirten Başantrenör Birol Ünsal, şunları söyledi:

"Konyaaltı Belediye Başkan'ımız Semih Esen ve kulüp yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim isteğimizi kırmayıp Burdur ve Kastamonu'da iki kamp gerçekleştirmemizi sağladılar. Özellikle Kastamonu'da ne yapabileceğimizi üç maçta görmüş olduk. İstediğimiz gibi bir hazırlık dönemi geçirdik. Çıta artık şampiyonlukta ve Konyaaltı Belediyesi'ne yakışan bir yerde. Bu zirveden inmemek için tüm gücümüzle savaşacağız. Herkes Avrupa Şampiyonu'nu yenmek için oynayacak. Bizler mücadeleyi sahada vereceğiz. Konyaaltı'nı layık olduğu yere taşıyacağız."

Takıma yeni katılan oyuncuların uyum sürecini atlattığını belirten kaleci Sevilay İmamoğlu Öcal ise "Antalya'da başlayıp sırasıyla Burdur ve Kastamonu'da devam eden iyi bir kamp dönemi geçirdik. Kastamonu, Yalıkavak ve Yenimahalle ile yaptığımız üç maçın ardından iki maçta da İzmir ekibini yenerek 5'te 5 yaptık. Güzel bir etap oldu" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konyaaltı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Yeni Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement