Lassana Diarra, Lokomotiv Moskova'ya "Futbolu Bırakırım" Resti Çekti - Son Dakika
Spor

Lassana Diarra, Lokomotiv Moskova'ya "Futbolu Bırakırım" Resti Çekti

Galatasaray'la her konuda anlaşmaya varan lassana Diarra'nın eski kulübü Lokomotif Moskova'ya 'futbolu bırakma' resti çektiği belirtildi.

22.08.2016 20:15

Fransa'da geçtiğimiz günlerde Lassana Diarra'yla masaya oturan ve anlaşma sağlayan Galatasaray, yıldız oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor.

"FUTBOLU BIRAKIRIM"

Diarra'nın 10 milyon Euro'luk cezası, transferin önündeki tek engel konumunda. Diarra'nın menajeri ve avukatı Lokomotiv Moskova ile temaslarını sürdürürken, Fransız futbolcunun ceza konusu çözümlenmezse futbolu bırakmayı bile düşündüğü ortaya çıktı. 31 yaşındaki oyuncunun futbolu bırakması halinde 10 milyon Euro'yu tahsil edemeyecek olan Rus kulübünün cezada indirime gitmesi bekleniyor. Yıldız futbolcu, Galatasaray'dan alacağı imza parasının büyük kısmını Rus kulübüne verecek.

BONSERVİS VERİLMEYECEK

Diarra, Lokomotiv Moskova'dan olumlu haber beklediğini Galatasaray yönetimine iletti. Sarı kırmızılı yönetim de Rusya'dan gelecek yanıtı beklemeye başladı. Galatasaray'ın beklediği yanıt gelirse Lassana Diarra transferi gerçekleşecek. Sarı Kırmızılılar, bu transfer için Marsilya kulübüne herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Lassana Diarra, Lokomotiv Moskova\'ya "Futbolu Bırakırım" Resti Çekti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Lassana Diarra, Lokomotiv Moskova'ya 'Futbolu Bırakırım' Resti Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement