Lucescu, Trabzon'dan 100 Milyon Euro'luk Bütçe İstedi - Son Dakika
Spor

Lucescu, Trabzon'dan 100 Milyon Euro'luk Bütçe İstedi

Rumen teknik adam, Trabzonspor'a gelmek için oğlu Razvan'ı şart koştu ve bordo-mavili yönetimden 100 milyon Euro'luk bütçe talep etti.

21.12.2015 10:04  Güncelleme: 10:29

Mircea Lucescu'nun özellikle mali konulardaki talepleri, bordo-mavili yönetim tarafından kulübün içinde bulunduğu durum nedeniyle gerçekçi bulunmadı. Tecrübeli çalıştırıcının 100 milyon Euro'luk (316 milyon TL) bütçenin yanı sıra oğlu Razvan'ın da Trabzonspor'da görev almasını şart koştuğu öğrenildi.

ŞAŞKINLIK YARATTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Takımı yeniden yapılandırıp kulübün 50. kuruluş yıl dönümünde şampiyonluğa taşıyacak bir ismi teknik direktörlüğe getirmeyi hedefleyen Trabzonspor'un çiçeği burnunda yönetimi, bu doğrultuda listenin başına koyduğu Mircea Lucescu ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Ama Rumen çalıştırıcının özellikle bütçe konusundaki talepleri büyük şaşkınlık yarattı.

MAGATH'LA DA MASAYA OTURDULAR

Lucescu'nun bordo-mavililerden 100 milyon Euro'luk bütçe istediği, ayrıca oğlu Razvan Lucescu'nun da Trabzonspor'da antrenör olarak görev almasını şart koştuğu öğrenildi. Ancak, 100 milyon Euro'luk rakam kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı nedeniyle gerçekçi bulunmadı. Bordo-Mavililerin Felix Magath ile de masaya oturduğu öğrenildi.

Lucescu, Trabzon\'dan 100 Milyon Euro\'luk Bütçe İstedi

Son Dakika Spor Lucescu, Trabzon'dan 100 Milyon Euro'luk Bütçe İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ...YİBO...: TRABZON KENDİ O KADAR ETMEZ 20 5 Yanıtla
  • Muradow: Luce duzgun adam sirf gelmemek icin boyle taleplerde bulunmustur kesin 16 1 Yanıtla
  • ATAMIZIN İZİNDEYİZ: MALZEME YOK,TENCERE YOK,OCAK YOK, DÜNYANIN EN İYİ AŞÇISINI GETİRSRN NE OLUR, GETİRMESEN NE OLUR. 13 1 Yanıtla
  • Eral: Arkadaslar trabzonsporu hic sevmem ama koskoca klubu ne hale getirdiler ayiptir BU LUCESCU KONUSUDA TAMAMEN DUZMECEDIR NEDENMI ;; Yeni yonetim secimi kazanmak icin secim malzemesi olarak lucescu yu kullanmis masaya oturmus ve biz seni secim vadii olarak kullanalim sende trabzon spor icin iyi olumlu seyler soyle medyaya demislerdir ve nitekim lucescu sayesinde secim kazanilmistir halbuki lucescu asla trabzona gelmeyecegini herkez biliyordur heralde secim bitti yeni yonetim kazandi ama lucescu yalani ortaya dokulmesin diye 100 milyon euro gibi astronomik bir rakamla taraftarin sesinin trabzonun onde gelenlerinin sesi cikmamasi icin bana boyle geliyor bakin goruceksiniz trabzonspor orta sinif bir teknik adamla calisacaktir yazikki trabzonspor taraftarin sehrin takimi degil mafyanin takimi olmustur bir an once trabzon taraftari hesap sormali diye dusunuyorum 11 1 Yanıtla
  • alican: bu bütçeyi bana verseler,trabzonu bende şampiyon yaparım. 7 3 Yanıtla
  • yavuz: trabzonsporu satsan o para etmez bu neyin bütçesi 8 2 Yanıtla
  • RAŞ: SADİ TEKELİOĞLU BİLE ÇOK SİZE 7 2 Yanıtla
  • yfhjb: adama sartlarini sormadan bu is oldu diyen baskandan bi halt olmaz 6 2 Yanıtla
  • 014 : bu adama piyasa oluşturuyosunuz her yıl bir türk takımı istemeyin bunu ya 1 2 Yanıtla

Advertisement