Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Kardemir Karabükspor Yardımcı Antrenörü Suat Sarıcan, "Kazandığımız için, bu takımı ligde tuttuğumuz için çok mutluyum" dedi.

18.05.2013 22:13

Kardemir Karabükspor Yardımcı Antrenörü Suat Sarıcan, "Kazandığımız için, bu takımı ligde tuttuğumuz için çok mutluyum" dedi.

Sarıcan, Fenerbahçe'yi 3-2 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, gergin günler yaşadıklarını belirterek, "Bu duruma gelmeyi kimse istemez ama maalesef geldik" diye konuştu.

Ligde kalmayı geçen hafta garantilemek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Sarıcan, "İş bu haftaya kaldı. Diğer maçlar bizi ilgilendirmiyordu, kazanmak zorundaydık. Oyuncularımız inanılmaz mücadele etti. Kazandığımız için, bu takımı ligde tuttuğumuz için çok mutluyum" ifadesini kullandı.

Sarıcan, bir soru üzerine, Karabük Valisi İzzettin Küçük ile Kulüp Başkanı Nevzat Şahin'in, devre arasında oyunculara, ikinci yarının ilk 10 dakikasında bulunacak bir golle her şeyin değişebileceğini söylediklerini kaydetti.

Maçta iki gol atarak galibiyetin mimarlarından olan Lualua da takıma destek olan herkese teşekkür etti.

-Fenerbahçe cephesi-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise maçın iki devresinin birbirinden farklı olduğuna değinerek, "Siyah ve beyaz kadar farklıydı" dedi.

İlk yarıda oyunun doğrularını yaptıklarını ve kontrolü ellerinde tuttuklarını ifade eden Kocaman, şöyle konuştu:

"İkinci yarının hemen başlarında yenik duruma düştük. Fazlasıyla galibiyete ihtiyacı olan rakip takım, istediğini alma noktasında daha fazla efor sarf etti ve doğruları yaptı. O andan itibaren ilk yarıdaki olumlu görüntümüzü sahaya yansıtamadık. Karabük takımı istediğini elde etmeye başardı. Kardemir Karabükspor'u kutlamaktan başka söylenecek bir şey yok."

Sarı-lacivertli futbolcu Moussa Sow da karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade ederek, "Mehmet Topuz ile bir gol bulduk ama ikinci yarıyla birlikte maçı rölantiye aldığımız doğru. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Karabük'ü tebrik ederiz" dedi.

Sow, artık Trabzonspor ile karşılaşacakları Ziraat Türkiye Kupası finaline konsantre olacaklarını kaydetti.

Mehmet Topal da ilk yarı 3-4 önemli gol pozisyonundan yararlanamadıklarını, son maçta galip gelerek ligi bitirme isteğini gerçekleştiremediklerini söyledi.

İkinci yarı gol yemelerinin ardından rakip takımın öz güveninin yükseldiğini anlatan Topal, "63. maça çıktık. Bu kadar maç yapmak kolay değil. Önümüzde Türkiye Kupası maçı var, buna çok iyi hazırlanmalıyız. Kupayı müzemize götürmek istiyoruz" ifadesini kullandı. - KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement