Mahmut Uslu: Everton'dan Mirallas'ı İstedik - Son Dakika
Spor

Mahmut Uslu: Everton'dan Mirallas'ı İstedik

Mahmut Uslu: Everton\'dan Mirallas\'ı İstedik

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Everton'dan Mirallas'ı istedik, 8 milyon euro'ya gelmedi. Oyuncuyu ikna etmemiz gerekiyor." dedi.

04.08.2015 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, katıldığı televizyon programında transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.

"ADRIANO, MILAN'I TERCİH ETTİ"

Shakhtar'dan Luiz Adriano'yu istediklerini ifade eden Uslu, "Gittik, geldik, uğraştık. 5 milyon artı imza parası ve 8 milyon bonservis için 'Tamam' dedik ama oyuncu Milan'ı tercih etti" dedi.

"MIRALLAS'I İSTEDİK"

Pereira'nın orta alana oyuncu istediğini açıklayan Mahmut Uslu, "Shakhtar maçından bağımsız olarak turu geçsek de geçmesek de bir oyuncu alabiliriz. Everton'dan Mirallas'ı istedik, 8 milyon euro'ya gelmedi. Üstelik hocası ile barışık değil. Oyuncuyu ikna etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mahmut Uslu: Everton'dan Mirallas'ı İstedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mert : Lafa bak Milan'ı tercih etti diyor mal adam kendinizi Milan'dan üstün Görüyorsunuz galiba gaz Mahmut 5 7 Yanıtla
  • Zazanın kürdümü olur dingil : O zaman Emre'yi neden sattınız 2 3 Yanıtla
  • ISRAF: BIR TOPCUYA DUNYANIN PARAZINI VERIYORSUZDA DEVLETE VERIRKEN NASIL OLURDA AZ VEREBILIRIK DIYE HOCA HOCA DOLASIYONUZ EMEK HIRSIZLARI ALLAH OKSUZUN YETIMIN HAKKINI SIZLERDEN SORACSK ORDUMUZA VERIN DE VATAN TERORDEN KIRTULDUN 3 2 Yanıtla

Advertisement