Manavgat'ın Özel Sporcuları Bocce'de Türkiye Şampiyonu - Son Dakika
Spor

Manavgat'ın Özel Sporcuları Bocce'de Türkiye Şampiyonu

Manavgat\'ın Özel Sporcuları Bocce\'de Türkiye Şampiyonu

Kemer'de gerçekleştirilen Türkiye Bocce Şampiyonası A Kategorisinde, Dr. Hüseyin Vural İş Okulu sporcuları şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti.

13.12.2013 16:59  Güncelleme: 19:06

Özel Sporcular Federasyonu tarafından 11-13 Aralık tarihlerinde Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Bocce Şampiyonası A Kategorisinde Dr. Hüseyin Vural İş Okulu sporcuları şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza attılar.

Türkiye genelinde 62 takımın katıldığı şampiyonada Dr. Hüseyin Vural İş Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Burak Koç nezaretinde yarışan Dr. Hüseyin Vural İş Okulu sporcuları Süleyman Sevici ve Harun Topal en büyük kupayı Manavgat'a ve okullarına getirmenin sevincini yaşadı. Sporcularının kendisine hayatının en anlamlı kupasını armağan ettiklerini belirten Dr. Hüseyin Vural İş Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Burak Koç, "11-13 Aralık tarihlerinde Antalya Kemer'de düzenlenen Türkiye Bocce Şampiyonası'nda okul takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada önce grup maçlarında Sinop ve Edirne'yi yenerek çıktık. Daha sonra eleme turunda Bursa'yı eleyerek çeyrek finale, çeyrek finalde Denizli'yi yenerek yarı finale çıktık. Yarı finalde Aydın'ı yenerek final oynamaya hak kazandık. Finalde Bilecik-Bozöyük takımını 6-0 geriden gelip 7-6 yenerek Türkiye Şampiyonu olduk" dedi.

"HAYATIMDA ALDIĞIM EN DEĞERLİ KUPA"

Şampiyonaya 62 takımın katıldığını hatırlatan Koç, "Bu 62 takım arasında hiç yenilmeyen tek takım olarak Türkiye Şampiyonu olduk. Harun'un Milli Takımdan ismini aldılar, muhtemelen Milli Takıma davet edecekler. Bocce sporu ekip oyunu, 2 sporcu mücadele ediyor. 2 top atışı biri kullanıyor. 2 top atışı diğeri kullanıyor. Benim öğretmenlik hayatımda aldığım en değerli kupa bu kupadır. Beni çok duygulandıran en duygusal ve en değerli kupa buydu. Ben burada sporcularım Süleyman Sevici ve Harun Topal'ı yürekten kutlayarak, böyle bir başarıya imza attıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şampiyonada A kategorisinde Manavgat Dr. Hüseyin Vural İş Okulu'nun ardından Bilecik Bozüyük Şehit Zafer İş Okulu Spor Kulübü ikinci, Ankara Saray Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü üçüncü olurken, B Grubu'nda ise Giresun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Spor Kulübü birinci olurken, Burdur İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü ikinciliği, Edirne Eğitim Uygulama Okulu ise üçüncülüğü kazandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manavgat'ın Özel Sporcuları Bocce'de Türkiye Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement