Menemen FK, Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı iki maçı da kazandı - Son Dakika
Spor

Menemen FK, Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı iki maçı da kazandı

Menemen FK, Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı iki maçı da kazandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen FK'nın yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, göreve başladığı ilk iki maçta da galibiyet elde etti. Menemen FK, Ziraat Türkiye Kupası'nda Nevşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek üst tura çıktı ve ligde Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek 9. sıraya yükseldi. 70 yaşındaki Vural, Menemen FK kariyerine 2'de 2 yaparak başladı.

07.11.2023 15:16  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK'nın başına geçen Yılmaz Vural, sarı-lacivertlilerle çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK'da Yılmaz Vural rüzgarı esiyor. Teknik Direktör Cenk Laleci'den sonra sarı-lacivertli ekibin başına geçen Yılmaz Vural, İzmir temsilcisinde kupa ve ligde çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Nevşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek üst tura yükselen Vural yönetimindeki Menemen FK, son olarak da hafta sonu oynanan maçta Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek 9. sıraya yükseldi. Böylece 70 yaşındaki teknik adam, Menemen FK kariyerine 2'de 2 yaparak başladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Menemen FK, Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı iki maçı da kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement