Mersin'de Sivaslı Kamanan ve Beşiktaşlı Hakan ile Anlaşma Yaptı - Son Dakika
Spor

Mersin'de Sivaslı Kamanan ve Beşiktaşlı Hakan ile Anlaşma Yaptı

Mersin\'de Sivaslı Kamanan ve Beşiktaşlı Hakan ile Anlaşma Yaptı

Mersin İdman Yurdu'nda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

01.06.2011 20:05

Mersin İdman Yurdu'nda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Liglerin bitiminin ardından bir çok oyuncu ile görüşmelere başlayan kırmızı-lacivertliler, Sivassporlu Yannick Etienne Stanislas Kamanan'la 2 yıllığına anlaşma sağladı.

Kamanan geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla toplamda 9 maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösteren siyahi oyuncu bugüne kadar oynadığı 52 Süper Lig maçında 11 gol, 7 Türkiye Kupası mücadelesinde ise 3 gole imza attı.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, çok önemli iki ismi kadrolarına kattıklarını açıkladı. Süper Lig'de de önemli başarılara imza atmak için yola çıktıklarını ifade eden Kahramanlı, "Hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimiz devam ediyor. İlk olarak Mustafa Keçeli şimdi de Kamanan'ı kadromuza kattık. Bundan sonraki süreçte de transferlerimiz devam edecektir" dedi.

Öte yandan kırmızı-lacivertliler uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Hakan Arıkan'la anlaşmaya vardığı belirtildi. Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Hakan Arıkan'ın önümüzdeki günlerde Mersin'e gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Çok önemli isimlerle görüştük. Menajerleriyle anlaştık sadece futbolcuların imzası kaldı. Hedefimiz Süper Lig'de iyi bir kadro kurarak tutunmak" dedi.

(fOTOĞRAFLI) - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin'de Sivaslı Kamanan ve Beşiktaşlı Hakan ile Anlaşma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement