Mersin İdmanyurdu Oyuncularından Teröre Bayraklı Tepki - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu Oyuncularından Teröre Bayraklı Tepki

Mersin İdmanyurdu Oyuncularından Teröre Bayraklı Tepki

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda oyuncular, son dönemde yaşanan terör olaylarını, ay-yıldızlı forma ile antrenmana çıkıp, Türk bayrağı açarak protesto etti.

09.09.2015 13:26

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda oyuncular, son dönemde yaşanan terör olaylarını, ay-yıldızlı forma ile antrenmana çıkıp, Türk bayrağı açarak protesto etti.

Deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçına hazırlanan kırmızı-lacivertliler, idmana ay-yıldızlı forma ile çıktı. Son dönemde yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitleri anmak ve terörü protesto etme amacını taşıyan eylemde, oyuncular dev Türk bayrağı açarak tepkilerini dile getirdiler. Futbolcuların terör tepkisine yöneticilerden Ahmet Serttaş ve Hikmet Kaya da katılarak destek verirken, teknik direktör Mesut Bakkal, yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Gencecik evlatlarımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Akan kanın durması en büyük dileğimiz. Allah rahmet eylesin ve acılı ailelerine sabır versin" dedi.

Bakkal, Galatasaray maçıyla ilgili olarak ise tam kadro çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, "Takıma yeni katılan oyuncularımızla birlikte önemli bir hava yakaladık. Bu güzel birlikteliği sahaya da yansıtarak Galatasaray maçından puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu yapacak hem tecrübemiz hem de gücümüz var" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu Oyuncularından Teröre Bayraklı Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement