Mert Hakan, "G.Saray'a gitmek istiyor haberine" isyan etti: Yalanın böylesi - Son Dakika
Spor

Mert Hakan, "G.Saray'a gitmek istiyor haberine" isyan etti: Yalanın böylesi

Fenerbahçe'de oynayan Mert Hakan hakkında Arda Turan'la görüşerek, "Çok mutsusuz ağabey, kurtar beni" dediği iddia edilmişti. Yandaş, 'Yalanın böylesi' açıklamasıyla haberleri sert bir şekilde yalanladı. Mert Hakan da, Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını açıkladı.

15.09.2021 10:46  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mert Hakan Yandaş'ın menajeri Erkan Afacan, futbolcunun Galatasaray'a gitmek istediği haberlerini yalanladı. Menajer Afacan Milliyet'e verdiği röportajda, "Sezon başı talihsiz bir sakatlık yaşadı. Hocasının vereceği şansı bekliyor. 3 kulvarda takımına elinden geleni vermek için tüm gücüyle çalışıyor. Devre arasında da Avrupa'dan teklifler gelmişti. Ne kulüp Mert'i bırakmak, ne de Mert'in ayrılmak gibi bir fikri var" diye konuştu.

"YALANIN BÖYLESİ"

Fenerbahçe, Takvim gazetesi'nde çıkan haberle ilgili sert bildiri yayınladı.

İşte Fenerbahçe'den paylaşılan açıklama:

"Bugün Takvim ve Fotomaç adlı gazetelerde yer alan 'Futbolcumuz Mert Hakan Yandaş'ın, Galatasaray Kulübü futbolcusu Arda Turan'la buluşup dertleştiği, çok mutsuzum, …' dediği iddia edilen haber "maksatlı bir yalandır."

Haberde iddia edilen görüşmenin içeriğine dair yalanlar bir yana bu şekilde bir buluşma kesinlikle gerçekleşmemiştir.

Takvim ve Fotomaç adlı gazeteler, bu haberle tamamen masa başında yazılmış hayali bir görüşmenin içeriğini yine hayalleri ile süsleyerek, gazetecilik etiğinden ne kadar uzak bir yaklaşımda olduklarını gözler önüne sermiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak söz konusu mecraların haberinin dikkate alınmamasını ve bu yaklaşıma dair yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe Spor Kulübü

F.Bahçe ve Mert Hakan'dan, 'G.Saray'a gitmek istiyor haberine' sert cevap: Yalanın böylesi
Mert Hakan, "G.Saray\'a gitmek istiyor haberine" isyan etti: Yalanın böylesi

Son Dakika Spor Mert Hakan, 'G.Saray'a gitmek istiyor haberine' isyan etti: Yalanın böylesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper006 : Mutsuz iseler mutsuz mutsuz devam etsinler zamanında verdiğiniz sözün arkasında durmadiniz size söylenen yalanlara sözünüzü sattınız etme bulna dünyası şimdi gidin sizi kral yapacaklara dert yanın hadiii 0 0 Yanıtla

Advertisement