Milli Oyuncu Burak Hascan: "Kupanın Keyfini Çıkaracağız" - Son Dakika
Spor

Milli Oyuncu Burak Hascan: "Kupanın Keyfini Çıkaracağız"

Milli Oyuncu Burak Hascan: "Kupanın Keyfini Çıkaracağız"

Teledünya Erkekler Voleybol Türkiye Kupası, Final müsabakasında Fenerbahçe karşısında 3-2'lik skorla galip gelen Arkas Spor'un oldu.

27.03.2011 00:11

PASÖR HÜSEYİN KOÇ: "İKİ TAKIM İÇİN DE UNUTULMAYACAK BİR MAÇ OLDU"

Teledünya Erkekler Voleybol Türkiye Kupası, final müsabakasında Fenerbahçe karşısında 3-2'lik skorla galip gelen Arkas Spor'un oldu. TVF Başkent Salonu'nda oynanan maçta iki takım arasından geçen zorlu mücadele sonunda gülen taraf Arkas Spor oldu. Kupada ikinci olan Fenerbahçe'de oyunculara madalyalar, kupa ve 10 bin TL'lik ödülünü Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sağlam, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanvekili Mehmet Akif Üstündağ ile TÜRKSAT Genel Müdürü Özkan Dalbay verdi. Arkas Spor ise madalyalar, kupa ve 20 bin TL'lik ödülünü, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile TÜRKSAT Genel Müdürü Özkan Dalbay'ın elinden aldı.

Ödül töreninin ardından DHA mikrofonuna açıklamalarda bulunan Arkas Spor'un milli oyuncusu Burak Hascan, maç esnasında istediklerini tam anlamıyla yapamadığı için üzgün olduğunu belirten Burak Hascan, 'Sonuçta final maçı. Kart problemi oldu. Arkas Spor için bu kupa çok iyi oldu. Artık bunun keyfini çıkaracağız. İnşallah ligde de şampiyon olacağız." dedi.

Maçın iki takım arasında gidip geldiğini dile getiren pasör Hüseyin Koç ise Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu belirterek, "İki takımın da ligde ve avrupada hedefleri çok büyük. Biz avrupada şampiyon olamadık. Burada nasip oldu bize. Demek ki biz hakettik kupayı. Herkes için unutulmayacak bir maç oldu. Madalyamız evimizin en güzel yerini süsleyecek. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Arkas Spor'u desteklemek için salona gelen Ankaragücü taraftarları, maçın sonunda "Şampiyon Trabzonspor" diye tezahüratta bulunarak Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Milli Oyuncu Burak Hascan: 'Kupanın Keyfini Çıkaracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement