Musa İle Emre'nin Secde Kardeşliği - Son Dakika
Spor

Musa İle Emre'nin Secde Kardeşliği

Musa İle Emre\'nin Secde Kardeşliği

Baba olduğunun ertesinde gol sevinci yaşayan Musa Saw, şükür secdesi yaparken Emre Belezoğlu anında safları sıklaştırdı!

25.02.2013 11:54  Güncelleme: 14:06

Fenerbahçe kendi sahasında iyi de oynamasına rağmen, son dakikalara yaklaşırken tabelada 1-1'i değiştiremeyince taraftarlar, "eyvah gitti yine 2 puan" diye dövünmeye başlamıştı...

Ümitler tükenmek üzereydi ki 90. dakikada o ana kadar Fenerbahçe leyhine penaltı çalınabilecek iki pozisyonuna seyirci kalan hakem, Fenerbahçe seyircisinin bile şaşırdığı pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi ve Fenerbahçelilere umut verdi.

GOL ATMAYI EN ÇOK O İSTİYORDU

Fenerbahçe'de duran tüm topların başında Emre'den önce Christiyan geliyordu. Bu kez topun başına Emre gelmişti. Ama Emre'nin yerine orada olmayı çok arzu eden bir isim daha vardı. O da bir gün önce babalık sevinci yaşayan Musa Saw idi.

Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow'un eşi Aissa Sow Cumartesi sabah saatlerinde Fransa'da Paris Port Royal Hastanesi'nde bir kız bebek dünyaya getirmişti.

"Sarah" adı verilen 3 kilo 200 gram ağırlığındaki bebeğinin sevincini golle taçlandırmak ve gol sevincini ona armağan etmek isteyen çiçeği burnundaki babanın hayali o anda gerçeğe dönüşmedi. Topun başına giden Emre'nin penaltıyı gole çevirmesiyle sadece takımının galibiyet sevincine ortak olabildi Mousa Saw. Emre şükür secdesi ile gol sevinci yaşarken Mousa Saw'ın sevinci buruktu.

DUALARI KABUL OLDU

Ancak Allah onun gol dualarını da karşılıksız bırakmamıştı ve o sevinci kendisine sürpriz bir pozisyonda yaşatıyordu.

Normal süresi Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçta oynanmadığında kanaat getirilen sürelerin 2. dakikası oynanırken Kasımpaşa'nın tüm hatlarıyla sarı lacivertlilerin kalesine yüklendiği anda kapılan topu Emre'nin uzun bir pasla rakip alanda defansın arkasında Moussa Sow'un önüne uzattı. Ortaalanda topla buluşan golcü futbolcu, uzak mesafeden topu boş kaleye gönderdi ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

GOL SONRASI ŞÜKÜR SECDESİ

Moussa Sow golden sonra seviçten şükür secdesine kapanırken arkadaşı Emre Belözoğlu da onunla birlikte secdeye yattı.

Sahadaki secde kardeşliğinin ardından sevinç, beşik sallama merasimiyle devam etti.

Yağmur Yılmaz - Haberler

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Musa İle Emre'nin Secde Kardeşliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement