Nayman: "Şampiyonluk Yarışı 3 Takım Arasında Geçer" - Son Dakika
Spor

Nayman: "Şampiyonluk Yarışı 3 Takım Arasında Geçer"

Nayman: "Şampiyonluk Yarışı 3 Takım Arasında Geçer"

-Bursaspor Basın Sözcüsü Nayman: "Şampiyonluk Yarışı 3 Takım Arasında Geçer"

07.02.2011 13:30

DHA SPOR - BURSASPOR BASIN SÖZCÜSÜ NAYMAN: "ŞAMPİYONLUK YARIŞI 3 TAKIM ARASINDA GEÇER"

Spor Toto Süper Ligi'nde ikinci yarının başlamasıyla birlikte ligin zirvesinde yaşanan puan kayıpları hesapları da alt üst etti.

İlk iki hafta üst üste galibiyet alan Fenerbahçe'nin şampiyonluk için gündeme getirilmesine ilk tepkiyi dile getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'un gözardı edilmemesine dikkati çekti. Bursaspor'un başarılı çalıştırıcısı Sağlam da, mütevaziliğini koruyarak, Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi favori göstermesine rağmen geçen yıl olduğu gibi şampiyonluk yolunda ligin sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 20'nci haftasında zirve mücadelesinde olan takımların aldığı ve kaybettiği puanlar şampiyonluk yarışını da kızıştırdı. Lider Trabzonspor ile aynı puanda olan ancak averaj farkı ile ikinci sırada bulunan Bursaspor'da tüm hesaplar sezon sonunda ikinci şampiyonluğu alabilmek için yapılırken, rakiplerinin liderlik için yaptığı değerlendirmelere karşın yeşil beyazlılar mutevaziliğini koruyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Yarışa Bursaspor'la birlikte eşit başlıyoruz. Herkes Fenerbahçe'yi öne çıkarmaya çalışıyor ama biz Bursaspor'un avantajının fazla olduğunu daha önce de söylemiştik. Bu yarış çok kızışacak" açıklamalarına karşın, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise yarışı müteviziliklerini bırakmadan ligin sonuna kadar sürdüreceklerinin mesajını veriyor.

Sağlam en son oynadıkları Sivasspor karşılaşması sonrasında imalı bir açıklama yaparak, "Benim de favorim Trabzonspor ve Fenerbahçe" demişti.

BURSASPOR BASIN SÖZCÜSÜ FERRUH NAYMAN: "ÜÇ TAKIM ARASINDA GEÇER"

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman ise şampiyonluk yarışının Bursaspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında geçeceğini söyleyerek, sezon sonu için daha şimdiden kimsenin öngörüde bulunmasının doğru olmayacağını savundu. Nayman, "Futbolda herşey olabilir. Trabzonspor'un bu kadar puan kaybı yaşayacağını kim söyleyebilirdi ki? Öngörü yapmak zor. Ama bizim bir tarzımız var. Ne hakemlerle, ne de yaşanan olaylarla ilgili yorum yapmıyoruz. Biz sadece işimizi yapıyoruz. Takımımız, takım ruhuna sahip ve olayın bilincindeler. Rakiplerimiz gibi bizim de şampiyon olma şansımız var. Futbolcularımız elinden geleni fazlasıyla yapacaktır. Sezon sonuna kadar çok önemli iki karşılaşmamız var. Düğümü, oynayacağımız Fenerbahçe ve Trabzonspor maçları çözecektir" diye konuştu.

EMRE KOŞAK - BURSA/ DHA

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Nayman: 'Şampiyonluk Yarışı 3 Takım Arasında Geçer' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement