Obradovic: "Oyuncularım Bütün Maç Boyunca Savaştı" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Obradovic: "Oyuncularım Bütün Maç Boyunca Savaştı"

04.03.2018 15:27

Fenerbahçe Doğuş Başantrenör Zeljko Obradovic, oyuncularının bütün maç boyunca savaştığını belirtti.

Fenerbahçe Doğuş Başantrenör Zeljko Obradovic, oyuncularının bütün maç boyunca savaştığını belirtti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Fenerbahe Doğuş, sahasında karşılaştığı Galatasaray Odeabank'ı 80-60'lık skorla mağlup etti. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Doğuş Başantrenör Zeljko Obradovic ile oyunculardan Ahmet Düverioğlu açıklamalarda bulundu.

Çok iyi oynamadıklarını belirten Obradovic, "İlk yarı biraz heyecanlıydık ve iyi oynamadık. Güzel olan maçın başından sonuna kadar takım savaşmaya devam etti. Bütün maç boyunca hep savaştılar. Üçüncü çeyrekte çok daha iyiydik. Yine birkaç kötü karar oldu o çeyrekte. Son çeyrekte her şey değişti. Bunu çok sert ve iyi oynayan bir takıma karşı yaptık. Bahane olmasını istemiyorum çok ama kolay bir durumda değiliz. Madrid'den cuma sabah 9'da geldik. Bütün gece boyunca yolculuk yaptık. O yüzden dün takımı dinlendirmeye çalıştık. Önemli olan konsantre olup, oynamak. Oyuncular güzel reaksiyon verdi. Takımı tebrik ediyorum. Taraftarlara da teşekkür ederim" diye konuştu.

Önemli bir maç oynadıklarını belirten Ahmet Düverioğlu ise, "Hazırlanmak için çok vaktimiz yoktu. Maça daha konsantre olduk. Takım halinde iyi iş başardık" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Obradovic: 'Oyuncularım Bütün Maç Boyunca Savaştı' - Son Dakika


Advertisement