"Özel Sporcular"In Yeni Başkanı Ali Ağaoğlu - Son Dakika
Spor

"Özel Sporcular"In Yeni Başkanı Ali Ağaoğlu

"Özel Sporcular"In Yeni Başkanı Ali Ağaoğlu

"ÖZEL SPORCULAR"IN YENİ BAŞKANI ALİ AĞAOĞLU Onursal Başkanlığı'nı Dilek Sabancı'nın üstlendiği Türkiye Özel Sporcular Derneği (TÖSSED),'nin yeni başkanı Ali Ağaoğlu oldu.

04.04.2011 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"ÖZEL SPORCULAR"IN YENİ BAŞKANI ALİ AĞAOĞLU

Onursal Başkanlığı'nı Dilek Sabancı'nın üstlendiği Türkiye Özel Sporcular Derneği (TÖSSED),'nin yeni başkanı Ali Ağaoğlu oldu.

Zihinsel engelli çocuklar ve gençlerin spor yoluyla topluma kazandırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren bir dernek olan TÖSSED 8 yaş üzeri zihinsel engelli bireylere çeşitli olimpiyat sporlarında düzenli eğitim ve yarışma olanakları sağlayarak fizik kondisyonlarını, motor becerilerini ve yeteneklerini geliştirmelerine, cesaretlerini sergilemelerine, başarının mutluluğunu yaşamalarına, toplum ile ilişkilerini güçlendirmelerine yardımcı olmayı amaç edinen bir kuruluş.

185 ülkede faaliyet gösteren ve 3 milyonun üzerinde zihinsel engelli bireye ulaşan, Uluslararası Özel Olimpiyatlar Organizasyonu'nun Türkiye'deki tek resmi yetkilisi olan TÖSSED Başkanlığı'na, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Ağaoğlu getirildi.

4 yıldır TÖSSED Başkanlığı'nı yürüten Necmettin Aydın, 5 Nisan 2011 Salı günü yapılacak tören ile görevi Ağaoğlu'na devredecek.

İstanbul-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Özel Sporcular'In Yeni Başkanı Ali Ağaoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement