Papiss Cisse'nin eşi, Erol Bulut'u oyuncu değişikliği nedeniyle eleştirdi - Son Dakika
Spor

Papiss Cisse'nin eşi, Erol Bulut'u oyuncu değişikliği nedeniyle eleştirdi

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'a 4-3 mağlup olan Fenerbahçe'de santrfor oyuncusu Papiss Cisse'nin eşi Awa Diallo, maç sonunda bir paylaşım yaptı ve teknik direktör Erol Bulut'u oyuncu değişikliği nedeniyle eleştirdi.

30.11.2020 10:58  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Kadıköy'de rakibine karşı 15 yıllık yenilmezlik serisi son bulan sarı-lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut'un kadro tercihi ve oyuncu değişiklikleri tartışma konusu oldu.

45 yaşındaki teknik adama bir eleştiri de Papiss Cisse'nin eşi Diallo Cisse'den geldi. Eşinin ilk yarıda gol atmasına rağmen ikinci yarıda oyundan çıkarılmasını eleştiren Diallo, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

"BİRİSİ BANA BUNU AÇIKLAYABİLİR Mİ?"

Sosyal medyadan paylaşım yapan Diallo Cisse, "İlk yarı 1 gol attı ve oyundan çıktı. Birisi bana bunu açıklayabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Papiss Cisse\'nin eşi, Erol Bulut\'u oyuncu değişikliği nedeniyle eleştirdi

Son Dakika Spor Papiss Cisse'nin eşi, Erol Bulut'u oyuncu değişikliği nedeniyle eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • selo dayı: kadın haklı 24 5 Yanıtla
  • Şamil: Bu Fenere şaşıyorum.Gün gelir çok iyi teknik direktörleri takıma getirirler ama bu sefer elinde futbolcu olmaz.Gün gelir yıldızlar takımı kurulur ama takımın başına çoluğu çocuğu koyarlar.Anlama mümkün değil.Geriye doğru taaa Ali şen e kadar gidelim bakın ya teknik direktör süper bir adam veya teknik direktör fiyasko takım yıldızlar topluluğu.Bunu anlamış değilim.Bir gün tesadüfen anadolu takımlarından birisi aldığı futbolcular tamamen tesadüfen uyum sağlıyorlar ve sanki t.direktör iyiymiş gibi. 6 2 Yanıtla
  • boss: çok kritiiiikk 4 1 Yanıtla

Advertisement