Rıdvan Dilmen: Recep Niyaz sezona damga vurur - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Recep Niyaz sezona damga vurur

Galatasaray'ın Denizlispor'a 2-0 mağlup olduğu mücadeleyi yorumlayan Rıdvan Dilmen, sezonun ilk golünü atan Recep Niyaz'a övgü yağdırdı.

17.08.2019 00:43  Güncelleme: 09:02

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Denizlispor- Galatasaray mücadelesini yorumladı. İşte Dilmen'in açıklamaları:

"Türkiye Ligi standartlarında bir maç başladı. UEFA Süper Kupa'da toplam 3 dakika uzatma oldu, bizde daha Bismillah 5 dakika uzatma. Kalite farkı ortaya çıkıyor. Penaltı pozisyonu maçın hakemin görüş alanında. Abdülkadir Bitigen görmesi gerekeni görmedi ve büyük ihtimalle 3-4 hafta ceza alacak. Recep Niyaz bu sezona damga vurur.

"BABEL İKİNCİ SARI KARTTAN ATILMALIYDI"

İngiltere'de VAR yeni hayata girdi, paraları mı yok? Futbol öyle bir oyun oldu ki keyifleri kaçırmaya başladı. Ararsan penaltıyı bulursun. Oyuncu basmak istemiyor, bastıysa VAR çağırıyor ve penaltıyı veriyor. İtiraz edemeyiz. Ryan Babel barajda elle oynadı, ikinci sarı karttan atılmalıydı. Marcao'nun da sarısı var, sarısı olan oyuncu öyle bir hamle yapmaz. İtiraz etmeden gitti.

"GALATASARAY'IN İŞİ KOLAY DEĞİL"

Galatasaray'da geniş kadroya ihtiyaç var. En geniş kadro Başakşehir'de. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın takviyeye ihtiyacı var. Galatasaray'ın oyuncu grubu '5 maç da kaybetsek de hocamız burada' der. Ama aynı şey Ersun Hoca ve hatta Abdullah Hoca için geçerli değil. Beşiktaş bu sene şampiyonluk adayıdır, Fenerbahçe de şampiyonluk adayıdır. Trabzonspor da eksiklerini hallederse şampiyonluk adayıdır. Yani Galatasaray'ın işi geçen sene kadar kolay olmayabilir.

FATİH TERİM'E ÖVGÜ

Falcao büyük bir marka, yaşı belirli bir yere geldi ama Şampiyonlar Ligi oynayacaksınız. Büyük hava verir. Diyelim ki bir forvet aldınız ve Diagne gitmedi. 14 milyon euroyu sokağa mı atacaksınız? Fatih Hoca'nın Diagne'yi takıma alması ve oynatması doğruydu."

Rıdvan Dilmen: Recep Niyaz sezona damga vurur

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Recep Niyaz sezona damga vurur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • zzggrree: en başta dedim yine diyorum, terim ve Emre mor arka arkaya gider bu sene , 5 4 Yanıtla
  • Spor yorumcusu: Rıdvan onun için mi fener zamanında gönderdi Recebi,senden yorumcu olursa bendende fener'e başkan olur 4 2 Yanıtla
  • Galatasaray UAs: GS bir mağlubiyetle yıkılmadı yıkılmaz,sezon sonu geldlmi her zamanki gibi şampiyon oluruz,sıiz kendinize bakın önce bizde başkanında hocanında kredisi sonsuzdur,sizler gibi 3 5 maçlık değil,dediğim gibi sezon sonu görürüz sizleri boynu bükükler 2 3 Yanıtla
  • Galata kulesinden: Kuşlar GS bir maç kaybetti diye göbek atmaya başlamışlar,sevinin,Mayıs ayı geldimi ağlayan sızlayanları göreceğiz yine.Biz Gsliler takımına güveniyoruz iyi ve kötü günde,sezon sonu gözlerinizden öperiz 1 3 Yanıtla
  • gerçekçi olalım.: Rıdvan Dilmen senin hangi yorumun tuttu bugüne kadar? :) Hani geçen yıl Fener herşeye rağmen ligi ilk üçte tamamlayacaktı...Hah hah hah.. 0 0 Yanıtla
  • EMEKLI GAZETECI: KALECI VOLKAN HAKKINDA KONUSSANA. YAPILAN Etikmi ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement