Şahin: Beşiktaş'tan Puan Almak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Şahin: Beşiktaş'tan Puan Almak İstiyoruz

Şahin: Beşiktaş\'tan Puan Almak İstiyoruz

Nevzat Şahin, Beşiktaş maçından puan almak için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi.

29.01.2013 15:51  Güncelleme: 15:58

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Beşiktaş maçından puan almak için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi.

Nevzat Şahin, cuma akşamı deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçının final havasında geçeceğini belirterek şunları söyledi:

"Kasımpaşa maçını trafik kazası olarak görüyoruz. Şimdi önümüzde çok önemli bir Beşiktaş maçı var. İnşallah tekrar eski havamızı, sinerjimizi yakalarız. İstanbul'dan elimiz boş dönenmemek için elimizden gelen herşeyi yapacağız. O gücümüzün de var olduğuna inanıyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza inancımız sonsuz. Taraftarlarımızın desteğiyle İstanbul'dan puan yada puanlarla şehrimize döneriz."

Başkan Şahin, Afrika kupasında forma giyinen Lua Lua ve Mabiala'nın perşembe günü İstanbul'da olacağını vurgularken şöyle konuştu:

"Oradan sakat mı gelirler, nasıl gelirler bilemiyoruz. Oynayıp oynamayacakları teknik heyetin takdiridir. Bizim için önemli oyuncular. Onların katkısı bu takımın içerisinde büyük. İnşallah onların da takıma dönmesiyle eski gücümüze, ideal kadromuza kavuşuruz. Ama onların yerlerine oynayan oyuncularımız da bana göre onları aratmadılar."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şahin: Beşiktaş'tan Puan Almak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement