"Salih'in Bu Kadar Oynamasını Beklemiyorduk" - Son Dakika
Spor

"Salih'in Bu Kadar Oynamasını Beklemiyorduk"

"Salih\'in Bu Kadar Oynamasını Beklemiyorduk"

F.Bahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'ın menajeri Ömer Uzun, Salih'in gelişimini sürpriz olarak nitelendirdi.

15.04.2013 17:38

Fenerbahçe ve Türk futbolunun yükselen yıldızı Salih Uçan'in menajeri Ömer Uzun, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada sezon başında Salih bu kadar çok maçta oynayacağını tahmin etmediklerini söyledi.

"BU KADAR ÇOK MAÇ OYNAMASINI BEKLEMİYORDUK"

" Aykut Kocaman'ın Salih'in bugünkü duruma gelmesinde rolü çok büyük. Kendisi yavaş yavaş Salih'i takıma monte ediyor ve çok dikkatle hazırlıyor" diyen Uzun, "Salih'in bugün geldiği aşama sürpriz. Sezon başında bu kadar sayıda maçta yer almasını beklemiyorduk. Tabii ki belli bir hedefimizi vardı. Ama bu kadar sayıda maç oynamasını biz de elbette beklemiyorduk." şeklinde konuştu.

"11'DE YER ALDIKÇA ÇOK DAHA İYİ OLACAK"

FIFA Menajeri Ömer Uzun, "İlk 11 oynamaya başlmadığı andan itibaren kendisine olan güveni daha da arttı. Bu anlamda sahaya da kendisini veriyor.Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Potansiyelini de ortaya koyuyor. Fakat yapabilecekleri daha da fazla. Hocası kendisine forma verdikçe, güvendikçe, Salih bu güvene daha fazla yanıt verecek" dedi.

"ABARTILI YORUMLAR ONU ASLA ŞIMARTMAZ"

Salih'le ilgili övücü nitelikte yapılan haberlerin, genç futbolcuyu şımartmayacağını belirten Uzun, "Bunlar Salih'i çok etkilemiyor. Salih bilincinde, bu tür övgülerin olabileceği gibi eleştiriler de çok olabilir. Salih bütün bunların ülkemizdeki futbol ortalamanın gerçeği olduğunu biliyor. Son derece bilinçli bir genç. Bunlara kendini hazırlıyor, bunlardan olumsuz şekilde etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Salih sadece daha iyi nasıl olunabilir, bunu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

"KARARININ ÇOK DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"

Sezon başında Salih'in transferiyle ilgili süreci de anlatan Ömer Uzun, "Bucaspor yönetimi, Rubin Kazan, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin teklifte bulunduğunu bize iletti. Fakat o dönemde Aykut hoca daha çok ilgilendi. Beşiktaş'ta teknik direktör konusu netleşmemişti. Salih, Aykut Kocaman'ın kendisine daha çok şans vereceğini düşündü. Rubin Kazan'ın ise artıları ve eksilerini değerlendirdik; sonrasında Kazan seçeneğini Salih çok cazip bulmadı. Fenerbahçe'yi tercih etmenin kendisi için daha iyi olacağına karar verdi. Kararını verdi ve bu kararının doğru olduğunu düşünüyorum" dedi.

KARİYER PLANLAMASI

Ömer Uzun, "Salih'in kariyer planlamasıyla ilgili çalışmalar yapılıyor. Sosyal medyanın kullanımından, halkla ilişkiler çalışması ve dil öğrenimine kadar bir dizi konuda çalışma yapıyoruz. Bunları yapıyoruz,keriyer hedeflerine göre bunları hayatı geçiyoruz. Dünyanın dev takımları için konuşmak erken. Henüz Fenerbahçe'deki ilk sezonu.Önceliği Fenerbahçe'de kalıcı olmak. Sürekli 11'de yer almak. Milli takımda düzenli olarak yer almak. Şimdiki hedefimiz bu. Diğerleri için zamanı geldiğinde konuşuruz" diye konuştu.

(Radyospor)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 'Salih'in Bu Kadar Oynamasını Beklemiyorduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement