Salih Uçan'ın Menajeri: Salih'i Sadece Roma İstiyor - Son Dakika
Spor

Salih Uçan'ın Menajeri: Salih'i Sadece Roma İstiyor

Fenerbahçeli yıldızın menajeri Ömer Uzun, genç futbolcuyu sadece Roma'nın istediğini söyledi.

22.03.2014 12:35  Güncelleme: 13:45

Bu sezon Fenerbahçe forması ile beklediği kadar forma şansı bulamayan ve Serie A ekiplerinden Roma'nın ciddi şekilde gündeminde olduğu iddia edilen Salih Uçan için yeni bir gelişme yaşandı.

"SALİH'İ İSTEYEN TEK KULÜP ROMA"

İtalyan basınına konuşan 95 doğumlu genç yıldızın Ömer Uzun menajeri; "Benfica ve Manchester United'ın ilgilendiği dedikodularını duydum ancak şimdiye kadar Salih ile ilgilenen tek kulüp Roma oldu" ifadelerini kullandı.

"ÖNCE KULÜPLE ANLAŞILMALI"

Salih Uçan'ın transferi ilgili olarak hiçbir yönetici ile görüşme yapmadığının da altını çizen Uzun, "Salih'in Fenerbahçe ile devam eden bir sözleşmesi var, oyuncuyu transfer etmek isteyen öncelikle kulübü ile anlaşmalı. Ne Sabatini ne de başka bir yönetici ile görüşmem oldu. Kulüp ile anlaşıldıktan sonra bizimle anlaşılır." dedi.

"HER FUTBOLCU AVRUPA'DA OYNAMAK İSTER"

Salih Uçan'ın Serie A'da oynamak isteyip istemediğine de değinen deneyimli menajer bu konu ile ilgili olarak ise, " Türkiye'de forma giyen bütün oyuncular bir gün Serie A, Bundesliga ve Premier League gibi liglerde oynamanın hayalini kurarlar. Ama burada asıl mesele takım projeleri ve zamanlama" diyerek sözlerini noktaladı.

Salih Uçan\'ın Menajeri: Salih\'i Sadece Roma İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Salih Uçan'ın Menajeri: Salih'i Sadece Roma İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement