Samsun Grand Prix 2'yi de Galatasaray Kazandı - Son Dakika
Spor

Samsun Grand Prix 2'yi de Galatasaray Kazandı

Samsun Grand Prix 2\'yi de Galatasaray Kazandı

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası 2'nci ayağı olan Samsun Grand Prix'in ikinci yarışını da Galatasaray kazandı.

22.05.2011 16:55

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası 2'nci ayağı olan Samsun Grand Prix'in ikinci yarışını da Galatasaray kazandı. Joseph Muhlbauer ve Berna Muhlbauer ikilisi 41. 17. 812'lik derecesiyle birinci oldu. Yarışta STHIL'den Alpay Akdilek ve Kerem Tuncer ikinci olurken Beşiktaş'tan Murat Leki ve Hamdi Kitapçı üçüncü oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın 2'ayağının ikinci yarışı bugün Samsun limanında gerçekleştirildi. İstanbul Offshore Kulübü tarafından organize edilen yarışta 11 takım yer aldı. Takımlar tekneleriyle parkurda 35 tur attı.

Samsun Grand Prix'in ikinci yarışını ilk üç sırada tamamlayan takımların sporcularına ödüllerini Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu verdi.

Yarışlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sahil şeridini dolduran binlerce kişi yarışı heyecanla izledi.

İstanbul'da "Fatih Belediyesi Grand Prix" adı altında Haliç'te yapılan ilk ayakta, 1 ve 2'nci yarışları Murat Leki ve Hamdi Kitapçı ekibi "Beşiktaş" teknesi ile kazanmıştı. Samsun Grand Prix'in iki yarışının da tamamlanmasının ardından bir sonraki yarışın 28-29 Mayıs'ta Adana'da gerçekleştirileceği kaydedildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsun Grand Prix 2'yi de Galatasaray Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement