Selçuk İnan İmzayı Atıyor - Son Dakika
Spor

Selçuk İnan İmzayı Atıyor

Selçuk İnan İmzayı Atıyor

Trabzonspor'la sözleşme imzalamak için kongrenin geçmesini bekleyen Selçuk İnan, Trabzon'da huzurlu olduğunu belirterek, "Burada maddi ve manevi hiçbir sıkıntı çekmiyoruz.

05.12.2010 14:09

Trabzonspor'la sözleşme imzalamak için kongrenin geçmesini bekleyen Selçuk İnan, Trabzon'da huzurlu olduğunu belirterek, "Burada maddi ve manevi hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. En kısa zamanda sözleşmeyi imzalayacağız" dedi.

Trabzonspor yönetim kurulu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan'a Aralık ayının ardından yeni sözleşmeyi imzalatmak istiyor. Selçuk İnan da yönetimin bu çabalarına olumlu cevap verdi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Trabzon'da huzurlu olduğunu belirterek, "Bir futbolcu neden başka bir takıma transfer olmak ister. Çünkü ya hedefleri vardır, ya da para kazanmak istiyordur. Burada bugüne kadar maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Oldukça da huzurluyum. Tabi her futbolcu gibi bende Avrupa'da oynamak isterim ama şu anda da zirveye oynayan bir takımda oynuyorum. En kısa zamanda sözleşmeyi imzalayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Selçuk, Trabzon'da futbol oynamak için bir çok ideal ortam bulunduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor forması altında o uzun süreli şampiyonluk hasretine son vermek bir futbolcunun isteyeceği en önemli şeyler birisi olmalı. Bende bu hayalle yaşıyorum. Umarım bu mutluluğu sezon sonunda yaşarız. Şu anda her şey çok iyi gidiyor. Gelecek hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanıp, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. İstanbul'da taraftarlarımızın yaratacağı o müthiş atmosferi şimdiden düşünmek zor. Ama sahaya çıkınca çok farklı şeyler hissedeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

ANTRENMANLAR YARIN BAŞLIYOR

Trabzonspor gelecek hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla başlayacak. Futbolculara Bucaspor maçı sonrası iki gün izin veren tecrübeli teknik adam Güneş'in, tüm oyuncularından rahatlamış bir şekilde antrenmanda olmalarını istedi.

EYÜP AŞIK YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Trabzonspor'da ilk 10 - 11 Aralık günleri gerçekleştirilecek olan seçimli olağan genel kurul öncesi ismi başkan adaylığı için anılan Eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, yarın saat 10.00'da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantıda adaylık süreciyle ilgili olarak açıklamalar yapması beklenen Eyüp Aşık'ın, mevcut yönetimle ilgili olarak bazı eleştirilerde bulunması bekleniyor. aq

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Selçuk İnan İmzayı Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement