Şenol Güneş ile parladılar! Yıldız futbolculardan Giresunspor maçında çok şey bekleniyor - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş ile parladılar! Yıldız futbolculardan Giresunspor maçında çok şey bekleniyor

Şenol Güneş, Kadıköy'de 4-2 galip gelinen Fenerbahçe derbisinde üstün performans sergileyen ve 4 gole doğrudan katkı sağlayan Nathan Radmond, Cenk Tosun ve Aboubakar üçlüsünü Giresunspor maçında bozmayacak. Tecrübeli teknik adam, Karadeniz ekibiyle oynanacak maçta bir hücumcuyu daha sahaya sürmeyi planlıyor.

07.04.2023 14:15  Güncelleme: 14:22

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe'yi 10 kişi kaldığı maçta geriden gelip 4-2 mağlup eden Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Siyah-Beyazlıların Giresunspor maçı hazırlıkları son sürat devam etti. Üst üste 4 maçtır kazanan Karak Kartal'da hedef seriyi sürdürmek.

Şenol Güneş maden buldu! Giresunspor maçında gol yağacak

ÜÇLÜYÜ BOZMAYACAK

Oyuna sonradan girdiği derbide 3 asist 1 gol üreten Redmond, Giresunspor maçına ilk 11'de başlayacak. Redmond, Cenk, Aboubakar üçlüsü ilk dakikadan itibaren sahada olacak. Güneş, Alexandru Maxim'i de kadroya yazmanın hesaplarını yapıyor.

Şenol Güneş maden buldu! Giresunspor maçında gol yağacak

GÖZ DOLDURDU

Maxim de oyuna sonradan girdiği derbide Ghezzal'ın bölgesinde oldukça faydalı oldu. Toplu ve topsuz oyunda etkili işler yaptı.

ARDINDAN DERBİ

Pazar günü Giresunspor'la Vodafone Park'ta karşılaşacak olan Beşiktaş, bir sonraki pazar ise Trabzonspor'a konuk olacak.

Şenol Güneş ile parladılar! Yıldız futbolculardan Giresunspor maçında çok şey bekleniyor

Son Dakika Spor Şenol Güneş ile parladılar! Yıldız futbolculardan Giresunspor maçında çok şey bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement