Şenol Güneş Küfür Etti İddiası - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş Küfür Etti İddiası

Beşiktaş-Medicana Sivasspor maçının 50. dakikasında saha kenarı karıştı. İki takımın teknik ekibi arasında yaşanan gerginlikte Şenol Güneş'in küfür ettiği iddia edildi.

23.11.2015 08:32  Güncelleme: 10:54

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Medicana Sivasspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Şenol Güneş ve konuk takımın yedek kulübesi arasında gergin anlar yaşandı.

SİVASLILAR PENALTI BEKLEDİ

Karşılaşmanın 50. dakikasında, Eneramo'nun pasında Beşikaş savunmasının arkasına sarkan Aatıf, kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Aatıf topa vurmakta gecikince arkadan gelen Rhodolfo yetişerek Sivassporlu oyuncunun topa düzgün vurmasını engelledi. Aatıf, Rhodolfo'nun müdahalesi sonrası yere düşmesine rağmen vuruşunu yaptı ve top auta gitti. Sivassporlular ve Okan Buruk bu pozisyonda penaltı bekledi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ, SİVAS KULÜBESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Bu pozisyon sonrasında başta teknik direktör Okan Buruk olmak üzere Sivasspor teknik heyeti 4. hakeme yoğun bir şekilde penaltı itirazı yaptı. Buruk ve yardımcılarının itirazları devam ederken bu kez Şenol Güneş ve Beşiktaş teknik heyeti kulübeden dışarı çıkarak Sivassporlu meslektaşlarına tepki gösterdi. Gerginlik sırasında Güneş'in Sivasspor'un yardımcı antrenörü Tomas'a küfür ettiği ileri sürüldü.

GÜNEŞ: RAKİBİN ANTRENÖRÜ BANA HAKARET ETTİ

Şenol Güneş maç sonrası bu olayın sorulması üzerine, Sivasspor'un yardımcı antrenörünün kendisine hakaret ettiğini öne sürdü. Güneş, "Okan bizim kardeşimiz, öğrencimiz. Rakip takım yardımcı antrenörü bana hakaret ediyorsa söyleyecek bir şey yok." dedi.

OKAN BURUK: GERGİNLİK SÖZ KONUSU OLAMAZ

Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise, saha kenarında yaşanan gerginliği görmediğini belirterek Şenol Güneş ile arasında bir gerginliğin söz konusu olamayacağını ifade etti.

Şenol Güneş Küfür Etti İddiası

Son Dakika Spor Şenol Güneş Küfür Etti İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • ellisekiz: Adam gibi adam şenol güneş burda haklı 5 6 Yanıtla
  • onur: kesin etmiştir.çakma filozof.... 4 6 Yanıtla
  • fırtına : şampiyon olmazsın bjk hele o yüzü gözü kalbi kapkara şenol la hiç 4 6 Yanıtla
  • Pascal: Haberde kimse Şenol Güneş in kufur ettiğini iddaa etmiyor başlık nasıl verildi anlamadimım.. 10 0 Yanıtla
  • metin: karizma hoca senol hoca 6 3 Yanıtla
  • Terbiyesiz: İtiraz edemez zaten okan ın çapı yetmez,şenol hoca zamanında kadroya aldı onu ki dünya 3.lüğü yaşadı 4 4 Yanıtla
  • tunç06: Adamdaki görüntüye bak ne hırs be....sen den teknik adam olmaz.Spor adamı efendi olmalıki sporcu örnek alsın.....BEŞİKTAŞ BU ADAMI KOVMALI bence..... 2 5 Yanıtla
    ofli: evet anı fb başkanı gibi efendi olmalı,zaten bunlarda ona benzemek için böyle davranıyor 1 0
  • BJKartal: Şenol güneşte kazizma var haa 2 4 Yanıtla
  • önce kendinize bakın : eze eze geliriz boyle helal beee 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement