Sergen Yalçın'a yaptığı hareket sonrası Balotelli'den açıklama: Beynimi göstermek zorundaydım - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'a yaptığı hareket sonrası Balotelli'den açıklama: Beynimi göstermek zorundaydım

Beşiktaş karşılaşmasında oyuna girdikten sonra, skoru 3-2'ye getiren golü atan Balotelli, gol sevincinde Sergen Yalçın'a 'Benim beynim var' hareketinde bulundu. Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın Balotelli'ye, "Kardeş kulübümüze bu yaptığın hoş olmadı" sözleri ile uyardı. Balotelli de, "Yerimde kim olsa aynısını yapardı. Eğer hiç tanımadığınız birisi beyni yok diyorsa, ona bunu aksini söylemeniz gerekir" savunmasını yaptı.

23.09.2021 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli, Beşiktaş kulübesine yaptığı hareketle haftaya damgasını vurdu. Gol sevince Sergen Yalçın'a yönelik yıllar önce 'Bu çocuğun beyni yok' sözlerine karşılık olarak 'Benim beynim var' hareketi yapan Balotelli, iki camianın arasındaki dostluk havasını zedeledi.

Balotelli, Sergen Yalçın'a yaptığı hareketten pişman değil: Beynimi göstermek zorundaydım

"BİZ KARDEŞ KULÜBÜZ"

Adana Demir Başkanı Murat Sancak, maçın ardından soyunma odasına gidip Balotelli ile durumu konuştu. Sancak'ın Balotelli'ye, "Her iki kulüp, yıllardır dayanışma içinde. Beşiktaş, kardeş kulübümüz. Her ne sebeple olursa olsun bu hareketin hoş olmadı" dediği aktarıldı.

"SADECE BUNU YAPTIM"

Balotelli de Sergen Yalçın'ın kendisi hakkında söylediği sözleri ifade edip, "Eğer size hiç tanımadığınız biri beyni yok diyorsa, sizin de o kişiye bunun aksini söylemeniz gerekir. Sadece bunu yaptım. Yerimde kim olsa aynısını yapardı" yanıtını verdiği bildirildi.

Sergen Yalçın\'a yaptığı hareket sonrası Balotelli\'den açıklama: Beynimi göstermek zorundaydım

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'a yaptığı hareket sonrası Balotelli'den açıklama: Beynimi göstermek zorundaydım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Muzaffer Durak: Sayın sergen yalçın diline sahip olacaksın. Adam hakkında söylediklerinin. Sana cevap hakkını kullanmış küfür yok saldırı yok sadece eliyle beyninin var olduğu söylüyor. 40 kere düşünecen bir söyleyecen.marionun türkçesi olmadığından parmağı ile cevap verdi. Futbolcumuzun arkasındayız.???????? 86 22 Yanıtla
  • Muzaffer Durak: Beyinli balotelli gollere devam ??????çak şimşekleri ???????????? 40 16 Yanıtla
  • Gerginyo : Balotelli haklı Sergen hoja haksız kim ne konuşuyor 24 7 Yanıtla

Advertisement