Sivasspor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Sivasspor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Sivasspor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Sivasspor Beşiktaş maçı ile Süper Lig 29. hafta karşılaşmaları tamamlanmış olacak. Sivasspor, alt sıralardan kurtulmak, Beşiktaş ise şampiyonluk mücadelesini sürdürmek için kazanmak zorunda. Zorlu maçın muhtemel onbiri, detayları haberimizde. Peki Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

22.04.2019 11:49

Spor Toto Süper Lig 29. haftası, bu akşam oynanacak Sivasspor Beşiktaş maçı ile tamamlanacak. Başakşehir'in puan kaybettiği haftada Beşiktaş, Sivasspor deplasmanından üç puan çıkartmak istiyor. Ev sahibi takımı ise alt sıralardan kurtulmak için rakibini yenmeyi hedefliyor. Sivasspor Beşiktaş maçı muhtemel ilk onbirleri ve eksikler, cezalılar ile takımların son durumları haberimizde. Peki Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın TV yayını beIN Sport HD 1 kanalından olacak. internetten izlemek isteyenler ise beIN Connect ile seyredebilir.

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI İSTATİSTİKLERİ

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'de 26. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 25 lig maçında Beşiktaş 12, Sivasspor 8 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın 35 golüne, Sivasspor 27 golle yanıt verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı konuk ekip 2-1 kazandı.

İki takım arasında Sivas'ta yapılan 12 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 3'ünü Sivasspor kazandı, 2 müsabaka da berabere bitti. Sivas'ta siyah-beyazlılar 14, kırmızı-beyazlılar ise 11 gol attı.

Geçen sezon Sivas'taki maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Taraflar arasındaki 25 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi. İki takım da geride kalan maçlarda beşer kez gol yollarında suskun kalırken, 0-0'lık sonuca rastlanmadı.

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Sivasspor'da cezalı Özer Hurmacı ve sakat Hugo Vieira siyah-beyazlılar karşısında oynayamayacak.

Beşiktaş'ta cezalı Caner Erkin dışında, sakatlıkları bulunan Quaresma ve Adriano da Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. Attığı gollerle Beşiktaş'ın ligdeki iddiasının devam etmesinde başrol oynayan Burak Yılmaz ve Gary Medel, yarınki karşılaşmaya sarı kart ceza sınırında çıkacak. İki futbolcu, Sivas deplasmanında sarı kart görmesi halinde MKE Ankaragücü ile oynanacak 30. hafta maçında görev yapamayacak.

Demir Grup Sivasspor: Tolgahan, Papp, Braz, Bjarsmyr, Uğur, N'Dinga, Hakan Arslan, Douglas, Mert Hakan Yandaş, Emre, Diabate

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Mirin, Vida, Medel, Atiba, Dorukhan, Lens, Oğuzhan, Ljajic, Burak

Son Dakika Spor Sivasspor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement