Sivasspor Trabzon Deplasmanında 3 Puan Arıyor - Son Dakika
Spor

Sivasspor Trabzon Deplasmanında 3 Puan Arıyor

Sivasspor Trabzon Deplasmanında 3 Puan Arıyor

Spor Toto Süper Lig'de ilk devreyi 17'nci sırada tamamlayan Medicana Sivasspor, yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

22.01.2015 11:22

Ligde 17. haftaya 14 puanla 17. sırada giren Sivasspor, 23 puanla 6. sırada bulunan Trabzonspor'a konuk olacak. Ligde zor günler geçiren Sivas ekibi, maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Ara transfer döneminde İbrahim Akın, İbrahim Öztürk, Aydın Karabulut ve Michael Eneramo ile kadrosunu güçlendiren kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda Trabzonspor'u yenerek hem çıkışa geçmek hem de ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

Yiğidolar deplasmanda sadece 1 maç kazandı

Ligin ilk yarısında deplasmanda 8 maça çıkan kırmızı-beyazlı ekip, bu maçlardan 1 galibiyet, 2 beraberlik elde etti, 5 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Deplasmanda ligin 10. haftasında Balıkesirspor'u 3-1 yenen, Akhisar Belediyespor ile 2-2, Kasımpaşa ile de 0-0 berabere kalan Sivasspor, Galatasaray'a 2-1, Beşiktaş'a 3-2, Bursaspor'a 3-0, Mersin İdmanyurdu'na 2-0, Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldu. Deplasman maçlarında 9 kez fileleri havalandıran kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 17 gol gördü. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Medicana Sivasspor maçı, saat 20.00'de başlayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sivasspor Trabzon Deplasmanında 3 Puan Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement