Solhan Spor'un salonu yenilenecek - Son Dakika
Spor

Solhan Spor'un salonu yenilenecek

Solhan Spor\'un salonu yenilenecek

Yeni sezonda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhan Spor'un maçlarının oynanacağı spor salonu tadilat edilerek, kapasite artırılacak.

02.06.2020 17:27  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhan Spor'un maçlarının oynanacağı spor salonu tadilat edilerek, kapasite artırılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu bünyesinde 2013-2014 sezonundan beri farklı liglerde mücadele eden ve bu sezon Efeler Ligi'ne yükselen Solhan Spor'un iç saha maçlarını oynadığı salonunun yetersiz oluşundan dolayı kulübün salon talebi gündemdeydi. Kulüp yöneticileri başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlar ile taraftarların bu talebi daha önce yetkililere iletilmişti. Son olarak bir canlı yayın programına katılan AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, salon için gerekli mücadeleye destek verecekleri sözünü iletmişti. Solhan Spor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu'na ulaşan Berdibek, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından salonun tadilat edilip kapasite artırımının yapılacağı söyledi.

Bu haberi sporsever ve Solhan kamuoyu ile paylaşan Solhan Spor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu, "2020-2021 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele edecek takımımızın daha ferah bir salonda oynaması ve seyircilerimizin dışarıda kalmadan heyecanımıza ortak olması bizlerin en büyük arzusuydu. Bunun için gerekli girişimlerde bulunup mücadele veriyorduk. Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Solhan Sporumuzun maçlarının ilçemizde oynanması için yakın zamanda canlı yayında destek olacağı sözünü veren Bingöl Milletvekilimiz Feyzi Berdibek, salonun sıkıntılarının giderilmesi ve kapasite artırımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gerekli çalışmayı yapıp salonda tadilat ve kapasite artırımı yaptıktan sonra Solhan Sporumuzun maçlarının Solhan'da oynanacağı müjdesini vermiştir. Çalışmaların başlayıp tamamlanması ile Solhan'da maçlarımızı oynayabileceğiz. Solhan Sporumuzu ve ilçe halkımızı sevindiren bu müjdeli haberden ve desteklerinden dolayı; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'a, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Bedibek'e ve bugüne kadar salon için mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan Bingöl Valisi Kadir Ekinci'ye, Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı'ya, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'a, AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler'e, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu'ya ve kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile ilçe halkımıza teşekkür ederim. İnşallah kısa sürede çalışmalara başlayıp, salonumuzun tamamlanması ile daha geniş kapasiteli ve ferah bir ortamda maçlarımızı oynayabileceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Solhan Spor'un salonu yenilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı
    18:05 Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı

    Dünyanın en prestijli judo turnuvalarından Antalya Grand Slam, Antalya'da başladı. Türkiye'yi 21 kadın ve 25 erkek sporcu temsil ediyor. Turnuvaya 93 ülkeden toplam 652 sporcu katılıyor. İlk gününde 48, 60, 66 kiloda müsabakalar yapıldı. Milli judocu Sıla Ersin gümüş, Salih Yıldız ise bronz madalya kazandı. Turnuva 31 Mart'ta sona erecek.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.


Advertisement