Son Dakika: Galatasaray, Diagne'nin sözleşmesini feshetti - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Galatasaray, Diagne'nin sözleşmesini feshetti

Galatasaray yönetimi, Mbaye Diagne'nin sözleşmesini feshetti. Sarı-kırmızılı yönetim, feshi Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Medipol Başakşehir maçında ağır sakatlık geçiren tecrübeli golcünün Nisan ayında sahalara dönmesi bekleniyordu.

07.02.2022 11:14  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi kadrosunda üç değişiklik hakkı bulunan Galatasaray; Pena, Gomis ve Pulgar'ı listeye eklemişti. Assunçao, Yedlin ayrılıklarından sonra Mbaye Diagne'nin de bileti kesildi. Senegalli forvetin sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildi.

Son Dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sözleşmesi resmen feshedildi

SAKATLIĞI MECBUR BIRAKTI

Yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak olan Diagne'nin dönüşü nisan ayını bulabilir. Sarı-Kırmızılılar yer açmak zorunda olduğu için Diagne'nin sözleşmesini feshetti.

Son Dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sözleşmesi resmen feshedildi

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

2019'da Kasımpaşa'dan 13 milyon euroya transfer edilen Diagne, Galatasaray'da istikrarlı grafik çizemedi. Transfer olduğu sene yarım sezon düzenli oynayan Diagne, şampiyonlukta pay sahibi olmuştu. Ardından Brügge ve West Brom'da kiralık oynadı. Bu sezon 23 resmi karşılaşmada 4 gol, 2 asistlik katkı verdi.

Son Dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sözleşmesi resmen feshedildi
Son Dakika: Galatasaray, Diagne\'nin sözleşmesini feshetti

Son Dakika Spor Son Dakika: Galatasaray, Diagne'nin sözleşmesini feshetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bu takımın göndereceği tek futbolcu var oda Taylan.Geriye dönük bütün maç özetlerini otursunlar incelesinler.Bu çocuğun oynamadığı hiç bir maç kaybedilmedi.Oynadığı maçlar ya kaybedildi yada şansına kurtarıldı.Fatih hocayı götüren bu çocuktur.Bu hocada ısrar ediyor bunu da yolcu yapacak.Denesinler göndermelerine gerek yok 4 hafta kadroya almasınlar,çalışsın tesiste.Eğer o 4 maçın birisi kaybedilirse ben adımı değiştiririm.Bütün takımı askıda bırakan bu çocuğun hayati hatalarıdır.Sorunu söyledim. 0 0 Yanıtla

Advertisement