Karadeniz ekibi Giresunspor küme düştü - Son Dakika
Spor

Karadeniz ekibi Giresunspor küme düştü

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında ligden düşen son takım Giresunspor oldu. Giresunspor ve İstanbulspor arasındaki kıyasıya mücadeleden galip çıkan taraf İstanbul ekibi oldu. Giresunspor, sahasında Antalyaspor'u 2-0 yenmesine rağmen İstanbulspor'un Ümraniyespor'u 3-0 mağluğ etmesi sebebiyle küme düştü.

07.06.2023 21:58  Güncelleme: 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Giresunspor sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Çotanak Stadı'nda oynanan karşılamayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Son Dakika: Giresunspor küme düştü

GALİBİYET YETMEDİ

Giresunspor'a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada penaltıdan Bajic ile 59. dakikada Sainz kaydetti. Bu sonucun ardından Antalyaspor 41 puanda kalırken Giresunspor puanını 40'a yükselti. Ancak İstanbulspor da Ümraniyespor'u 4-0 mağlup edince puanını 41'e çıkardı. Alınan bu sonuçların ardından Giresunspor, 16. sırada kaldı ve Süper Lig'e veda etti.

Son Dakika: Giresunspor küme düştü

İSTANBUL KAZANDI, GİRESUN DÜŞTÜ

Kazanıp, İstanbulspor'un puan kaybını bekleyecek Karadeniz ekibi sahadan 2-0 galip ayrıldı ancak İstanbulspor maçından beklediği haber gelmeyince Süper Lig'e veda etti.

Karadeniz ekibi Giresunspor küme düştü

Son Dakika Spor Karadeniz ekibi Giresunspor küme düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Uğur Türkiye: Üzüldüm istanbul takımı doldu lig fenerbahce galatasaray kasımpasa karagümrük istanbul spor başaksehir simdide yarın pendikspor da gelirse lige lig oldu istanbul takımları hiç iyi bir durum değil bu ….bizim rengimiz belli Sonuna kadar çaykurrizespor 3 2 3 Yanıtla
  • Özgür Yolcu: ne diyelim iyi giden bir giresunspor yarım dönemden beri her maçta kaybetti ne diyelim inşallah seneye çıkar ama bu kafayla biraz zor yapcakta birşey yok 0 4 Yanıtla
  • haydar topçu: Bu sezon küme düşme olmasın 1 0 Yanıtla

Advertisement