Sosyal Medyanın Lideri Galatasaray - Son Dakika
Spor

Sosyal Medyanın Lideri Galatasaray

Galatasaray Spor Kulübü, halk oylamasıyla yapılan Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri'nde sosyal medyayı en iyi kullanan spor kulübü seçildi.

08.12.2014 20:31

Bu yıl 5'incisi düzenlenen “Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri” sahiplerini buldu. Galatasaray Spor Kulübü, spor kulüpleri kategorisinde 2014 yılının sosyal medyayı en iyi kullanan spor kulübü ödülüne layık görüldü.

Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında İTÜ Maçka Kampüsü’nde Atilla Taş'ın sunumuyla düzenlenen etkinlikte, Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı kalecisi Fernando Muslera da sosyal medyayı en iyi kullanan sporcu kategorisinde birinci seçildi.

Kazananlar, ajansların ve kullanıcıların yaptığı aday önerilerinin değerlendirilmesi ve sosyal medya uzmanlarının adayları belirlemesinin ardından web sitesi üzerinden yapılan halk oylamasıyla belirlendi.

Facebook, Twitter, Instagram, Google+ ve YouTube resmi hesaplarıyla sosyal medyada 19 milyonu aşan bir kitleye yayın yapan Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye'nin bu alanda 1 numarası olmayı başardı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sosyal Medyanın Lideri Galatasaray - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement