Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Bu sezon Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Altay, altyapısından yetişen Yakup Sertkaya ile anlaşmaya vardı.

28.07.2012 16:41

Bu sezon Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Altay, altyapısından yetişen Yakup Sertkaya ile anlaşmaya vardı.

Altay Basın Sözcüsü Ergül Gülbent, altyapılarından yetişen ve geçmiş sezonlarda siyah-beyazlı formayı da giyen eski oyuncuları Yakup Sertkaya ile 2 yıllık anlaşmaya vardıkları söyledi. Gülbent, pazartesi günü Yakup ile resmi sözleşmeyi imzalayacaklarını söyleyerek, "Geçen sezon Moldova liginde oynayan 33 yaşındaki oyuncumuzun tecrübesine güveniyoruz. İnşallah Yakup'un ve diğer oyuncularımızın katkıları ile bu sene Altay tekrar 1.Lig'e çıkacak" dedi.

SİNAN OSMANOĞLU'NDA PÜRÜZ ÇIKTI

Savunmalarını uzun boylu bir stoper ile güçlendirmeyi planladıkları söyleyen Gülbent, "Galatasaray altyapısından yetişen ve geçen sezon 3. Lig Play Off Grubu'nda şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen Bayrampaşa'da kiralık oynayan 1.97 boyundaki Sinan Osmanoğlu ile görüştük. Ancak ufak pürüzler nedeniyle şuan anlaşamadık. Bayrampaşa'da geçen sezon üç gol kaydeden 22 yaşındaki futbolcuyla aramızdaki ufak pürüzlerin çözülmesi halinde 2-3 güne imza atılacak" ifadesinde bulundu.

"KANAT, STOPER VE SANTRAFOR BÖLGESİNE TAKVİYE YAPACAĞIZ"

Altay Basın Sözcüsü Ergül Gülbent, üç bölgeye takviye yapmak isteklediklerini belirterek, "Şuan yeni sezon kadromuzu yavaş yavaş oluşturmaya başladık. Kanat, stoper ve santrafor mevkilerine de oyuncular alarak transfer sezonunu kapatmak istiyoruz. Fenerbahçe altyapısından yetişen ve geçen sezon Denizlispor'da kiralık oynayan forvet Furkan Aydın ile görüşmelerimiz sürüyor. Adana Demirspor'un orta saha oyuncusu Burhan Çoşkun ile de görüşmeler gerçekleştirdik. Bu iki oyuncuyla son dakikaya kadar bir problem yaşamazsak büyük ihtimal Altay'a imza atacaklar" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement