Sporculardan Başbakan Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Spor

Sporculardan Başbakan Erdoğan'a Destek

Sporculardan Başbakan Erdoğan\'a Destek

Eski milli güreşçi Kurt, ''Sporda yatırımların sürmesi ve istikrar adına 10 Ağustos günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçimlerinde, Erdoğan'ı destekliyoruz." dedi.

05.08.2014 19:07  Güncelleme: 19:16

Eski milli güreşçilerden Ensar Kurt liderliğindeki yaklaşık 200 sporcu, cumhurbaşkanı adayı ve  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağışta bulundu.

Sporcular adına açıklama yapan Ensar Kurt, son 12 yılda Türkiye'yi yeniden inşa eden, yüzlerce  spor  salonu, stat, yüzme havuzu ve gençlik merkezi kazandıran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, cumhurbaşkanlığı yolunda destek olmak istediklerini söyledi.

Türkiye'de birçok spor organizasyonun son dönemde düzenlediğine dikkati çeken Kurt, şöyle konuştu:

"Ülkemizde, İzmir Üniversiad Oyunları, Karadeniz Oyunları, Erzurum Üniversiad Kış Oyunları, Mersin Akdeniz Oyunları, Dünya Basketbol Şampiyonası, yüzme ve güreş şampiyonaları gibi birçok spor organizasyonu düzenlenmiş, tesisler ise kısa zamanda tamamlanmıştır. 'Devlet Sporcusu Yasası' ile olimpiyatlar yolunda elimiz güçlendirilmiş ve maddi destek sağlanmıştır. Sporda yatırımların sürmesi ve istikrar adına 10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek cumhurbaşkanı seçimlerinde, cumhurbaşkanı adayımız  Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sporculardan Başbakan Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement