Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Güvenlik Tedbiri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Güvenlik Tedbiri

Şükrü Saracoğlu Stadı\'nda Güvenlik Tedbiri
27.05.2015 12:07  Güncelleme: 12:34

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Başakşehir maçı sonrası Samandıra'da çıkan olaylar nedeniyle tedbirleri artırdı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir maçı sonrası Samandıra'da çıkan olaylar nedeniyle tedbirleri artırdı.

PROTESTO EDİLMİŞLERDİ

Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından takım otobüsü, tesislere girerken yaklaşık 200 sarı lacivertli taraftarın saldırısına uğramış, futbolcu ve teknik heyet protesto edilmişti.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Ligin son maçını Kasımpaşa ile evinde oynayacak Fenerbahçe, muhtemel bir taşkınlığa karşı stattaki güvenlik tedbirini artırdı. Stadın birçok yerinde bulunan kameraların açıları kontrol edilirken, son bir kez daha bakımları yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Güvenlik Tedbiri - Son Dakika


Advertisement