Süper Lig'e Eto'o Damgası! Ondan İyisi Yok... - Son Dakika
Spor

Süper Lig'e Eto'o Damgası! Ondan İyisi Yok...

Süper Lig\'e Eto\'o Damgası! Ondan İyisi Yok...

Adana ağlarına üç gol bırakan Antalyaspor'un 36 yaşındaki golcüsü Samuel Eto'o, son iki sezonda ligde en çok gol atan futbolcu oldu

02.05.2017 08:55

Türkiye'ye geldiği günden bu yana taraflı tarafsız herkesin saygısını kazanan Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto'o durdurulamıyor. Son olarak Adanaspor karşısında attığı üç gol ile farkını yine gösteren Kamerunlu, Antalyaspor kariyerinde çıktığı 57 maçta 34 kez fileleri havalandırdı. Samuel Eto'o Türkiye'de rakip olduğu 20 farklı takımın 15'ine gol atmayı başarırken, sadece Trabzonspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor'u boş geçti.

DEVLERİN KABUSU SAMUEL ETO'O

36 yaşındaki yıldız oyuncu iki sezonluk Türkiye kariyerinde 56 lig, 1 Türkiye Kupası maçına çıkarken, tüm gollerini Süper Lig'de attı. Kamerunlu ligin son iki sezonunun en golcü ismi olurken, Antalyaspor kariyerinde de ilk defa bir maçta üç gol atmayı başardı. Performansı ile ligin dev ekiplerine de zor anlar yaşatan Samuel Eto'o, Galatasaray'a 4, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye ise birer gol attı. Trabzonspor'a karşı gol sevinci yaşayamayan yıldız oyuncu, Medipol Başakşehir filelerini ise 4 kez havalandırmayı başardı.

3 YIL SONRA HAT-TRİCK

Antalyaspor'un deplasmanda Adanaspor'u 5-2 yendiği mücadelede Türkiye kariyerindeki ilk hat-trick'ini yapan Kamerunlu, 19 Ocak 2014'ten bu yana ilk kez bunu başardı. Eto'o en son Chelsea formasıyla Manchester United ağlarını üç kez havalandırmıştı.

(Sabah)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Süper Lig'e Eto'o Damgası! Ondan İyisi Yok... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement