Tottenham - Ajax Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Tottenham - Ajax Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Tottenham - Ajax Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Tottenham - Ajax maçı ile Şampiyonlar Ligi yarı finali heyecanı bu akşam başlıyor. Manchester City'i eleyen Tottenham, Juventus'u eleyen Ajax'ı Londra'da ağırlıyor. Tottenham - Ajax maçı muhtemel onbirleri ve maçı yayınlayan kanalların listesi haberimizde. Peki Tottenham - Ajax maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

30.04.2019 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçında Tottenham ile Ajax karşı karşıya geliyor. Önce Real Madrid'i, ardından Juventus'u eleyen kupanın süpriz takımı Ajax, Premier Lig'in güçlü ekibi Tottenham'a konuk oluyor. Tottenham - Ajax maçı muhtemel ilk onbirler, maçı yayınlayan kanallar ve takımların son durumları haberimizde. Peki Tottenham - Ajax maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

TOTTENHAM - AJAX MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Tottenham'ın konuğu Ajax. Londra'daki Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Antonio Mateu Lahoz, yardımcı hakemleri ise Pau Cebrián Devís, Roberto del Palomar. Maç TSİ 22.00'da başlayacak. 30 Nisan Salı akşamı TSİ 22:00'de oynanacak müsabaka beIN Sports 1 ve beIN Sports MAX HD 1 'den naklen yayımlanacak. Karşılaşmayı internet üzerinden izlemek isteyen futbolseverler, beIN Connect 'i kullanabilirler.

MAÇI YAYINLAYAN ULUSAL KANALLAR

İdman TV, SONY TEN 2 HD, Sky Calcio 3, RMC Sport 1, SuperSport, ESPN,DAZN,Arena Sport,Sky Sport 2, FOX Sport, Cosmote Sport 2 HD,BT Sport 3, MAX Sport 3, Planet Sport , Futbol 2,Orange Sport 2, Polsat Sport Premium 1

TAKIMLARIN SON DURUMLARI VE MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Tottenham'da Harry Kane, Serge Aurier, Erik Lamela ve Harry Winks'in sakatlıkları devam ediyor. Sakatlıklarını büyük ölçüde atlatan ve Pazartesi günkü antrenmanda takımla birlikte çalışan Moussa Sissoko ile Jan Vertonghen'in ise görev verilmesi halinde sahada olmaları bekleniyor. Ayrıca Heung-Min Son ise kart cezası nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

Konuk takım Ajax'ta ise sakatlığı devam eden Carel Eiting'in dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Tottenham: Lloris, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Trippier, Eriksen, Wanyama, Rose, Lucas, Alli, Llorente

Ajax: Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, Schöne, De Jong, Beek, Ziyech Tadic, Neres

Son Dakika Spor Tottenham - Ajax Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement