Trabzonspor 9 Hafta Sonra Liderlik Koltuğuna Oturdu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor 9 Hafta Sonra Liderlik Koltuğuna Oturdu

Trabzonspor 9 Hafta Sonra Liderlik Koltuğuna Oturdu

Spor Toto Süper Lig'de Sahasında Galatasaray'ı 2 -0 Yenen Trabzonspor, Art Arda 5. Maçını da Kazanarak Ligde 9 Hafta Sonra Bursaspor'dan Liderliği Devraldı.

07.11.2010 22:47

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı 2-0 yenen Trabzonspor, art arda 5. maçını da kazanarak ligde 9 hafta sonra Bursaspor'dan liderliği devraldı.

Ligin 7. haftasında Beşiktaş'ı 1-0, 8. haftada Kasımpaşa'yı 7-0, 9. haftada Gençlerbirliği'ni 3-1, 10. haftada Konyaspor'u 2-1 yenen bordo-mavililer, bu akşam Galatasaray'ı da yenerek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Bordo-mavililer, bu sezon sahasında üç büyük rakibini de yenmeyi başardı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-2, Beşiktaş'ı 1-0, bu akşam da Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, üç büyük rakibi karşısında 9 puan elde ederek, puan yitirmedi.

-HAGI İLE İLK YENİLGİ-

Galatasaray, teknik direktör Georghe Hagi ile ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Sarı-kırmızılar, ligin 9. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmış, geçen hafta da Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenmeyi başarmıştı.

-ŞAHİN'DEN GÜNEŞ'E TEBRİK-

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in, karşılaşmanın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'i tebrik ettiği bildirildi.

Hafta içinde Trabzonspor Kulübü'nü ve bordo-mavili takımın antrenmanı ziyaret eden Şahin'in, telefonla Şenol Güneş'i arayarak tebrik ettiği belirtildi.

Bu arada, karşılaşmanın ardından Trabzonsporlu taraftarlar galibiyeti kutladı. Atatürk Alanı'nda toplanan taraftarlar, kolbastı oynayarak eğlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor 9 Hafta Sonra Liderlik Koltuğuna Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement