Trabzonspor - Cagliari Maçından Gol Sesi Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - Cagliari Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçında İtalya Seri A takımlarından Cagliari ile 0-0 berabere kaldı.

04.08.2018 21:12  Güncelleme: 21:18

Spor Toto Süper Lig'de 12 Ağustos Pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında İtalya Serie A takımlarımdan Cagliari ile 0-0 berabere kaldı.

TRABZONSPOR SEZON ÖNCESİ 6 HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Trabzonspor sezon öncesi oynadığı 6 hazırlık maçında ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Trabzonspor, Triglav'ı 2-0, Lokomotiva Zagreb'i 1-0 ve Samsunspor'u 3-0 mağlup etti. Bpartak Moscow'a 4-1 mağlup olan bordo-mavililer Al Duhail SC ile 1-1 berabere kaldı.

TRABZONSPOR FORMASINDA BEDİRHAN BEBEK VE ANNESİNİN FOTOĞRAFI YER ALDI

Trabzonspor, Cagliari maçına üzerinde oğlu Mustafa Bedirhan ile birlikte hayatını kaybeden Nurcan Karakaya'nın fotoğrafının yer aldığı siyah forma sahaya çıktı.

Trabzonspor - Cagliari Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Bordo-mavili ekip, hazırlık maçına Hakkari'nin Yüsekova İlçesinde astsubay eşini ziyaret eden ve dönüş yolunda PKK'lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu oğlu Mustafa Bedirhan ile birlikte hayatını kaybeden Nurcan Karakaya'nın fotoğrafının yer aldığı forma ile çıktı.

Trabzonspor - Cagliari Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Son Dakika Spor Trabzonspor - Cagliari Maçından Gol Sesi Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ramazan: HASTA FENERBAHCELİYİM HELAL OLSUN BU FUTBOLCU KARDEŞİME TÜM TAKIMLAR BUNU ÖRNEK ALSIN ŞEHİT BEBEĞİMİZE VE ANNESİNE DUYARLI OLALIM GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUAT.M.K.ATATÜRK 9 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: Bu trabzon artık işi çok zor eskiden futbol da bu kadar para yoktu ve trabzonu fb kollardı oyuncu acısın dan şimdi bu destek çekildi diğer takımlar da işin için de para çok olunca bu pastadan artık trabzona pay düşmez net artık 5. olursa çok iyi artık sırası 6.7. bakın görün .. 2 1 Yanıtla
  • İstanbul: Trabzonsporu bu hareketinden dolayı tebrik ediyorum. Saygılarımı sunuyorum, 1 0 Yanıtla

Advertisement