Türk Yıldız, "Küçüksün Olmaz" Dediler, 97 Maçta 61 Gol Attı! - Son Dakika
Spor

Türk Yıldız, "Küçüksün Olmaz" Dediler, 97 Maçta 61 Gol Attı!

Türk Yıldız, "Küçüksün Olmaz" Dediler, 97 Maçta 61 Gol Attı!

Boyu kısa olduğu için Charlton Athletic tarafından reddedilen Türk asıllı İngiliz oyuncu Erhun Öztümer, Dulwich Hamlet takımında 97 maçta 61 gol atmayı başardı.

27.10.2015 11:15  Güncelleme: 11:22

" Lionel Messi' lakaplı, Türk asıllı İngiliz oyuncu Erhun Öztümer, boyu 1.60 olmasından dolayı Championship takımlarından Charlton Athletic tarafından reddedildi. Ama Erhun boyun önemli olmadığını inanılmaz bir performansla kanıtladı.

BOYU KISA DİYE VAZGEÇTİLER

İngiliz basınında yer alan habere göre; 9 yıl boyunca Chartlon'ın altyapısında forma giyen Öztümer, yapılan testlerin ardından 1.60 boyunu geçemeyeceği anlaşılınca, takımı kendisiyle sözleşme imzalamadı.

ÜSKÜDAR'DAN HAMLET TAKIMINA

16 yaşındayken Messi gibi hormon tedavisi yaptırmak isteyen oyuncu, bu tedavi için çok geç kaldığını öğrendi. Fakat yılmadı. 2009-2010'da Sivasspor, 2011-2012'de Anadolu Üsküdar'da oynamasının ardından Dulwich Hamlet takımına transfer olan Erhun, burada mükemmel bir perfomansla adını duyurdu.

97 MAÇTA 61 GOL

Kısa olduğu için Charlton'dan reddilen Ertümer 'Onlara yanlış yaptıklarını kanıtlamaya çalıştım' dedi ve orta saha oynadığı İngiliz takımı Dulwich Hamlet'te tam 97 maçta 61 gol atarak fiziğin İngiliz futbolunda bir öneminin kalmadığını gösterdi.

"MESSI'DEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM"

Küçüklüğünden itibaren Messi'nin hayranı olan ve odasının duvarlarını yıldız oyuncunun posterleriyle kaplayan 24 yaşındaki oyuncu Erhun Öztümer 'Ben ona benzemeye çalışmadım. Ondan bir şeyler öğrenmeye çalıştım.' diyor.

KIBRISLİ BİR AİLENİN ÇOCUĞU

Kıbrıslı bir ailenin çocuğu olan 1991 Greenwich doğumlu Erhun Öztümer, İngiltere yarı profesyonel lig takımlarından Dulwich Hamlet'te 10 numara olarak forma giyiyor.




Son Dakika Spor Türk Yıldız, 'Küçüksün Olmaz' Dediler, 97 Maçta 61 Gol Attı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • AHMET DAVUTOĞLU: Bir kasımda oylar Hdp ye 5 14 Yanıtla
  • ...: INANAN INSAN HER SEYI YAPAR 11 0 Yanıtla
  • Akıllı olucan birader: Ingiliz futbolunda fizik onemsiz demissinizde yari prof ligden haber koymussun mahalle takimlarina gol atmakta ne var birader bazen salak salak haberler paylasiyosunuz premier ligde bi gorelim 2 3 Yanıtla
  • Dingil: Boşuna dememisler önemli olan boyu değil işlevi 3 1 Yanıtla
  • Asik: Zamaninda be oyuncular yok ulup gitti 1 0 Yanıtla

Advertisement