Şanlıurfaspor Elazığspor İle Karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Elazığspor İle Karşılaşacak

Şanlıurfaspor Elazığspor İle Karşılaşacak

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak.

14.02.2014 19:59  Güncelleme: 20:18

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak.

Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu'nda saat 13.00'da başlayacak maç öncesi Şanlıurfaspor'da Fırat Aydemir, İrfan Öztel ve Deniz Gökay sakatlıkları sebebiyle bu karşılaşmada görev alamayacak.

Ligde şimdiye kadar çıktığı ilk 3 maçta 2 galibiyet, 1 de yenilgi alarak 7 puana ulaşan yeşil-sarılı takımda moraller yerinde. Menajer İbrahim Aybar, geçen hafta Muğla Ormanspor'a şanssız bir şekilde mağlup olduklarını belirterek, "Şimdi bu yenilginin telafisini yapmak için Elazığspor karşısına çıkıyoruz. Eksiklerimiz olmasına rağmen inşallah Elazığ'dan galip ayrılarak haftaya Salı günü oynayacağımız Karabükspor maçına odaklanmak istiyoruz" dedi.

"OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı Antrenörü Atilla Keskin ise çok iyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayarak, "Şimdi önümüzde çok önemli bir rakip var. Bu grupta tüm takımlar güçlü ve iddialı. Biz de rakipler kadar iddialıyız. Geçen hafta kaybettiğimiz maçın bir nevi telafisi olacak Elazığspor karşılaşması. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Bir üst tura yükselmek istiyorsak eğer Elazığ engelini kayıpsız geçmeliyiz. Oyuncularımıza güveniyoruz, çıkıp aslanlar gibi mücadele edecekler ve galibiyet ile Şanlıurfa'ya döneceğiz" diye konuştu.

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı oyuncularından Turgay Tatlı da Elazığspor karşısında daha iyi motive olduklarını ve tecrübeleriyle bu maçı kazanacaklarını ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Elazığspor İle Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement