Ünyespor'da Hoca Değişikliği - Son Dakika
Spor

Ünyespor'da Hoca Değişikliği

Ünyespor\'da Hoca Değişikliği

Ünyespor'da 3 hafta önce göreve gelen teknik direktör Mustafa Serin'in görevine son verilirken, yerine Arif Bacacı getirildi.

24.04.2013 10:10  Güncelleme: 10:23

Ünyespor'da 3 hafta önce göreve gelen teknik direktör Mustafa Serin'in görevine son verilirken, yerine yeşil-beyazlı kulübün Alt Yapı Sorumlusu Arif Bacacı getirildi.

Sezona teknik direktör Murat Sözkesen ile başlayan Ünyespor, alınan başarısız sonuçlar üzerine ligin bitimine 6 hafta kala Bozüyükspor'un eski teknik direktörü Mustafa Serin'i getirildi. 3 hafta Ünyespor'un başında kalan teknik direktör Mustafa Serin, üç maçta sıfır çekince Ünyespor yönetimi tarafından görevden alındı ve yerine kulübün altyapı antrenörü Arif Bacacı getirildi.

Dün Şehir Stadı'nda takımın başında ilk antrenmana çıkan yeni teknik direktör Arif Bacacı, "Gelinen noktada sistem bizi bu göreve getirdi. Ligin bitimine üç hafta var ve Ünyespor'un ligde kalması çok zor. Ama bir Ünyeli olarak verilen görevi kabul ettim ve taşın altına vücudumuzu koyduk" dedi.

Ünyespor'un 29 haftada sadece 4 galibiyeti bulunduğunu ve ligin bitimine de 3 hafta kaldığını dile getiren Ünyespor'un yeni teknik direktörü Arif Bacacı, "Ünyespor 2.devre oynadığı 6 deplasman maçında galibiyet alamamış, 1 tane gol atmış.

Biz bu takımın başına gelmek zorunda kaldık. Bu aşamadan sonra tek yapabileceğimiz birlik ve beraberliği sağlamak. En iyi şekilde Ünyespor'u temsil etmektir. Ünyespor'un alt yapı hocası olduğumuz için sistem otomatik olarak bizi buraya taşıdı. Dışarıdan biri olsaydım bu şartlarda kabul etmezdim" dedi.

Ünyespor'un Hatay, Nazilli ve Pendikspor'la karşılaşacağını belirten Arif Bacacı, "En yakın rakibimiz Giresunspor'la aramızda 5 puan fark var. Bizim kümede kalma şansımız çok düşük. Ünye halkı Ünyespor'a 'kümeye düştü' olarak bakıyor. Bugün için Ünyespor takımının işi çok zor, Allah yardım eder inşallah zoru başarırız. Önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Hatayspor maçı ile karşılaşacağız. Müsabakanın hazırlıklarına başladık. Biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünyespor'da Hoca Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement