Veteranlar Turnuvası Ödül Töreniyle Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Veteranlar Turnuvası Ödül Töreniyle Sona Erdi

Veteranlar Turnuvası Ödül Töreniyle Sona Erdi

TÜFAD'ın 50.Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Manavgat'ta Sueno otelde 16 ekibin katılımıyla 4 grupta yapılan ve 3 gün devam eden 1.Veteranlar Futbol Turnuvası ödül töreniyle sona erdi.

10.04.2013 20:06

TÜFAD'ın 50. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Manavgat'ta Sueno otelde 16 ekibin katılımıyla 4 grupta yapılan ve 3 gün devam eden 1. Veteranlar Futbol Turnuvası ödül töreniyle sona erdi. Turnuvada birinciliği elde eden A grubunda Kayseri, B grubunda Trabzon, C grubunda Ankara, D grubunda ise Eskişehir TÜFAD ekiplerinin yanı sıra Türk futbolunun hayatlarını kaybetmiş unutulmaz isimleri Metin Oktay, Lefter Küçükandonyadis, Adnan Süvari, Özhan Canaydın, Yusuf Tunaoğlu, Arif Peçenek adına centilmenlik ödülleri verildi.

Turnuvada Trabzon takımında Fatih Tekke, Hami Mandıralı, Ali Kemal Denizci, Bahattin Güneş ve kaleci Alptekin, Zonguldak'ta Muammer Birdal ve Hamit Yüksel, Antalya'da Ahmet Sönmez, Kayseri'de Osman Yozgat, Mehmet Aşık, Mustafa Türkmen, Uğur Kulaksız ve Zafer Türkmen, Bursaspor'da Okan Yılmaz ve Beyhan Çalışkan gibi Türk futboluna adını yazdırmış eski futbolcular ter döktü.

TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, bugüne kadar gerçekleştirilen en güzel organizasyonun Manavgat'ta yaşandığını belirterek, tüm katılımcıları kutladı emeği geçenlere teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Veteranlar Turnuvası Ödül Töreniyle Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement