Volkan Demirel'den hakeme tepki, oyunculara direktif: Penaltı değil, itiraz edin - Son Dakika
Spor

Volkan Demirel'den hakeme tepki, oyunculara direktif: Penaltı değil, itiraz edin

Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçta Fenerbahçe aleyhine çalınan ancak daha sonra VAR incelemesi ile iptal edilen penaltı kararına Volkan Demirel'in tepkisi damga vurdu. Volkan, sahadaki F.Bahçeli futbolculara "Pozisyon penaltı değil, hakeme itiraz edin" şeklinde direktiflerde bulundu.

21.06.2020 21:23  Güncelleme: 22:47

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya konuk olurken karşılaşmanın 79. dakikasında hakem Fırat Aydınus, Kasımpaşa lehine bir penaltı kararı verdi. VAR incelemesi sonunda penaltı kararı iptal edilirken Volkan Demirel'in tepkisi pozisyona damga vurdu.

Karşılaşmayı tribünde takip eden Volkan Demirel, penaltı kararı sonrası bağırarak önce "Neden itiraz etmiyorsunuz, pozisyon penaltı değil" dedi. Volkan Demirel'in sesi statta yankılanırken Demirel, Fırat Aydınus'a da tepki gösterdi.

Volkan Demirel'den hakeme tepki, oyunculara direktif: Penaltı değil, itiraz edin

Fırat Aydınus pozisyonu izlemek için ekran başına geldiği sırada Volkan Demirel, "Senin gibi tecrübeli bir hakem bunu nasıl çalıyor?" ifadelerini kullandı.

Penaltı kararı ve Hasan Ali Kaldırım'ın pozisyonun ilk değerlendirmesinde gördüğü sarı kart VAR incelemesi sonunda iptal edildi.

Volkan Demirel\'den hakeme tepki, oyunculara direktif: Penaltı değil, itiraz edin

Son Dakika Spor Volkan Demirel'den hakeme tepki, oyunculara direktif: Penaltı değil, itiraz edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fatih65: SİZ BU KULÜPTE OLDUĞUNUZ SÜRECE BU KULÜP BU HALDE OLMAYA DEVAM EDECEK SEN EMRE VE SİZE BENZER İNSANLAR ....... 2 0 Yanıtla
  • Servet: İtirazla kaç penaltı iptal ettirdin?? Zihniyeti faydasız insan 1 0 Yanıtla
  • anlayana : bu nasıl bir takım bilen varsa açıklasın bu takımın kaç yöneticisi var acaba ve yenilincede kasaya para giriyormu :)) 1 0 Yanıtla
  • Hasan: Yazik koskoca Fenerbahceye 1 0 Yanıtla
  • Y Y 1907: Sayın başkan 35 yaşındaki Luis gustavoya 7 milyon euro bonservis bedeli verdin Mehmet topalı bedava başakşehir gönderdin senin futbol vizyonun buysa diyecek bişey yok ha bu arada alperide affetmişin tebrik ederim 0 0 Yanıtla

Advertisement