Fenerbahçe'nin transferde önceliği savunma hattı. Sezon başında Kim Min-Jae'yi Napoli'ye satan Sarı-Lacivertliler, Gustavo Henrique ve Samet Akaydin'da büyük hüsran yaşadı.
Fenerbahçe, Udinese'de forma giyen Brezilyalı savunmacı Rodrigo Becao ile kontak kurdu. Kulübü ile de bir ön görüşme yapıldı. İtalyan basını ise ülkeden başka takımlardan da teklif alan Becao'nun Fenerbahçe'ye yakın olduğunu yazıyor.
27 yaşındaki 1,91'lik savunmacının Transfermarkt'teki piyasa değeri 11 milyon euro. Udinese ile 1 yıllık mukavelesi kalan Becao, kulübüyle masaya oturmadı. Udinese Sportif Direktörü Pierpaolo Marino, Fenerbahçe ile anılan Becao için "Masaya oturmaması çok şaşırttı. Her yolu deniyoruz. Aksi takdirde uygun bir meblağ karşılığında transferi düşünmek zorunda kalacağız" açıklaması yaptı.
Son Dakika › Spor › Yeşil ışık yandı! Fenerbahçe'nin ilk transferi Becao oluyor - Son Dakika