Bayraktar Kızılelma'nın Altın Maketi Mücevher Fuarında Sergileniyor - Son Dakika
Teknoloji

Bayraktar Kızılelma'nın Altın Maketi Mücevher Fuarında Sergileniyor

Baykar Teknoloji tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar Kızılelma'nın altın maketi, tamamen el işçiliğiyle üretilerek mücevher fuarında sergileniyor. 5 bin 392 gram ağırlığındaki 14 ayar altın maket, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Üretici firma yöneticisi Ateş Ahlatcı, maketin 1 buçuk 2 ay gibi bir sürede tamamen el işçiliğiyle yapıldığını belirtti ve Selçuk Bayraktar'ın ziyaretini umduklarını dile getirdi.

05.10.2023 13:45  Güncelleme: 13:59

Bayraktar Kızılelma'nın altın maketi mücevher fuarında parlıyor

Tamamen el işçiliğiyle üretilen 6 kilo ağırlığındaki altın maket dikkat çekti

İSTANBUL - Bayraktar Kızılelma'nın tamamen el işçiliğiyle üretilen 5 bin 392 gram ağırlığındaki altın maketi mücevher fuarında sergileniyor.

Baykar Teknoloji tarafından, milli ve özgün olarak geliştirilen milli muharip insansız uçak sistemi Bayraktar Kızılelma Cumhuriyetin 100'üncü yılı anısına altın maket olarak tasarlanarak bugün kapılarını açan mücevher fuarında sergilendi. 5 bin 392 gram ağırlığında 14 ayar altından yapılan maket Bayraktar Kızılelma tamamen el işçiliğiyle üretildi. Fuarda sergilenen ürün yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Tamamen el işçiliğiyle yapıldı

Ziyaretçilerin ilgisinin oldukça yoğun olduğu Kızılelma Bayraktar'ın altın maketi ile ilgili bilgi veren üretici firma yöneticisi Ateş Ahlatcı, "Fuarda kendi ürünlerimiz dışında özel koleksiyonlar da sergiliyoruz. El işçiliği özel koleksiyonları da fuara getirdik. Ütopik ürünlerimizden bir tanesi de 14 ayar altından yaptığımız Kızılelma. Ustalarımız Kızılelma'yı gidip kendi yerlerinde görüp inceleyip sonra tamamen el işçiliğiyle yaptı. 1 bölü 35 ölçeğinde küçülterek 5 bin 392 kilo altın ağırlığında yapıldı. 1 buçuk 2 ay gibi bir zamanda yapıldı" dedi.

" Selçuk Bayraktar'ın ziyaret etmesini umuyoruz"

Yerli ziyaretçilerin oldukça fazla ilgi gösterdiğini anlatan Ahlatçı, "Her sene yaptığımız koleksiyonumuza bu fuarda Kızılelma'yı ekledik. Ürünün satışını yapmıyoruz. Yerli ziyaretçiler altın Kızılelma'ya ilgi gösteriyor. Yabancı ziyaretçilerimize de anlatıyoruz, tanıtıyoruz. Selçuk Bayraktar Bey'den izin aldıktan sonra bu ürünü yaptık. Umarım onlar da gelip ziyaret ederler" diye konuştu.

Bayraktar Kızılelma\'nın Altın Maketi Mücevher Fuarında Sergileniyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Teknoloji Bayraktar Kızılelma'nın Altın Maketi Mücevher Fuarında Sergileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement