Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos - Son Dakika
Teknoloji

Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos

Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store'da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamalarıShiftDelete.

06.08.2017 18:10

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store"da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.

Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamaları

ShiftDelete.Net ekibi olarak, her hafta sizler için 5 başarılı iOS uygulamasını bir araya getiriyoruz.

Not: Haftanın iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalarından derlenmektedir.

Bricks Camera

Bol pikselli ve tuğlamsı görünüme sahip fotoğraf ve GIF animasyonları için geliştirilmiş olan Bricks Camera, oldukça eğlenceli görüntüler ortaya koymayı başarıyor. Adeta eski video oyunları gibi sonuçlar oluşturan uygulamada isterseniz fotoğraf galerinizdeki görüntülerden de faydalanabiliyorsunuz.

Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos

{pagebreakTeleport

Kolayca saç rengi veya arka plan değişikliği gerçekleştirmek ya da arka planı bulanıklaştırmak istiyorsanız Teleport"u mutlaka denemelisiniz. Teleport adına da yaraşır şekilde arka planı otomatik olarak değiştirerek sizi bambaşka yerlere ışınlayabiliyor. Yapay zekadan gücünü alan uygulama bu sayede fotoğraftan yüzü kolayca ayırt edebiliyor.

Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos

{pagebreakTabBank

TabBank, gitaristler için kesinlikle harika bir uygulama. Hem akortları öğrenmek hem de şarkı saklamak ya da düzenlemek için kullanılabilen uygulama, akort işaretlerinin kullanılmasına da izin veriyor. Uygulama ayrıca akortları sizin için çalma işlevi de sunuyor.

Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos

{pagebreakLogo Maker Shop

Gelişmiş logo yapma uygulaması Logo Maker Shop 5 binin üzerindeki fontlar, semboller, arka planlar ve başarılı düzenleme araçlarının yanı sıra, binin üzerindeki profesyonel şablonlarla kolayca başarılı sonuçlar ortaya çıkarmanızı sağlıyor. Ek olarak, daha fazla içerik için uygulama içi satın almaları kullanabiliyorsunuz.

Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos

{pagebreakProduct Sketch

Ürün tasarımcıları için güçlü bir dijital çizim uygulaması olan Product Sketch, özellikle Apple Pencil ile uyumlu bir ikili olacak cinsten. İki haftada bir güncellemeler sunulan uygulama zengin araçlara sahip.

Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Haftanın İos Uygulamaları - 06 Ağustos - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement