Medyasoft, BT Yönetimi İçin Yetkin Eleman Yetiştirecek - Son Dakika
Teknoloji

Medyasoft, BT Yönetimi İçin Yetkin Eleman Yetiştirecek

Medyasoft, BT Yönetimi İçin Yetkin Eleman Yetiştirecek

Medyasoft, Dünya Devleriyle İşbirliği Yaparak Sürdürdüğü Eğitim Programlarına Bir Yenisini Daha Ekledi.

14.01.2011 15:08

Medyasoft ITIL, ISO 20000, ISO 27001 ve COBIT eğitimleri başlıyor

BT ve eğitim sektöründeki başarı ve yetkinlikleriyle tanınan Medyasoft, Educore ile yaptığı işbirliği ile EXIN'den akredite ITIL Foundation ve ITIL Expert eğitimleri ile Türkiye'de ilk defa onaylı ISO 20000, ISO 27001 ve COBIT Foundation eğitimlerini bireysel ve kurumsal müşterilerine sunuyor.

Bilişim teknolojileri ve eğitim sektöründeki başarı ve yetkinlikleriyle tanınan Medyasoft, BT Yönetimi, Servis Yönetimi, Bilgi Güvenliği yönetimi konularında akredite eğitimler sunmaya başlayarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Merkezi Canada'da bulunan ve EXIN'den Dünya çapında akredite olan Educore (Mountainview Turkey) ile aralarında Microsoft, Apple, Toshiba, HP, IBM gibi BT sektörünün önde gelen şirketlerinin de yer aldığı pek çok kuruma hitap eden sertifika programları hazırlayarak BT yönetimine yönelik marka bağımsız yetkin elemanlar yetiştirilmesini amaçlıyor.

Üniversite, bilişim ve kamu kurumlarının büyük ilgi gösterdiği ITIL, ISO ve COBIT sertifikasyonları Türkiye'de yetkili eğitim merkezi olan Educore işbirliği ile Medyasoft tarafından verilecek. EXIN'den onaylı bu eğitimlerin sınavlarını da kendi eğitim merkezinde sunma yetkisine sahip olan Medyasoft ayrıca Educore'un sahip olduğu ITIL Expert yazılı sınav düzenleme yetkinlikleriyle de Türkiye'de yüzlerce kişinin bu sertifikaları almasını hedefliyor. Türkiye'de ITIL Expert eğitimlerini Türk eğitmenlerle açabilen tek kurumolacak olan Medyasoft'un sunduğu bu sertifikaya sahip olacak kişiler, hem yurt içinde hem de yurt dışında nitelikli iş imkanlarına sahip oluyor.

Belli başlı tüm bilişim şirketleri tarafından teknik yeterliliğin ispatı olarak kabul edilen sertifikasyonların yetkili eğitim merkezi olan Medyasoft, eğitime verdiği önemle 2011 yılı boyunca sürekli kendini geliştirip bünyesine kattığı yeni markalarla çözüm ortağı olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Medyasoft, BT Yönetimi İçin Yetkin Eleman Yetiştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement